site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP’de Seçim Süreci Başladı

MHP’de Seçim Süreci Başladı
21.08.2013
A+
A-

mhp-adaylik-surec-1

İl Başkanlığı’nda, ilçe başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen ve gün boyu süren toplantıların ardından bir açıklama yapan Başkan Karataş, aday adaylığı sürecinin işleyişi hakkında bilgi verdi.

Karataş,“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yayınladığı genelge uyarınca, aday adayı olacak mensuplarımızın; İl-ilçe başkanları ve yönetimlerinde yer alan yöneticilerin 1 Eylül 2013 gününe kadar görevlerinden ayrılmaları ve 9 Eylül 2013 tarihine kadar bulundukları ilçelerde, ilçe başkanlıklarına müracaatlarını yapmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Diğer partilerde yaşanan kargaşa MHP’de yaşanmayacak

Aday belirleme sürecinde diğer partilerde yaşanan kargaşanın MHP’de yaşanmayacağını vurgulayan Karataş,“Teşkilat mensuplarımız ve yöneticilerimiz birlik beraberlik içerisinde, belediye başkan adaylarını belirleyip MHP genel merkezine sunacaklar” dedi.

Toplantılar sırasında ilçe başkanları ve il yöneticileriyle, seçim sürecinde izlenen yolu ve çalışmaları tekrar gözden geçirdiklerini dile getiren Karataş sözlerine şöyle devam etti;“Hedefimiz mahalli idareler seçiminden başarılı çıkmak. İzmir’de arzu ettiğimiz bu başarıya ulaşmak için eksiklerimizi bir an önce tamamlayıp, eksiksiz yola çıkmış olacağız’’ifadelerini kullandı.

Adaylar Genel Başkan tarafından açıklanacak

AKP ve CHP başta olmak üzere, rakip partilere “İzmir’de anketler mi galip çıkacak, manşetler mi,yoksa MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ mi? Hep birlikte göreceğiz” sözleriyle meydan okuyan Karataş belediye başkan adaylarının Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından açıklanacağı bilgisini verdi. Karataş şunları söyledi;“Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarını siyaset mühendisleri veya bir başka siyasi partinin piyonları değil Milliyetçi Hareket Partililer belirler. Adaylarımızı açıkladığımız gün, herkes, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne yapmaya çalıştığını çok net anlayacak ve bu adaylar yeterli cevap olacaktır. İzmir’in çehresini değiştirecek ve izmirli hemşehrilerimize bekledikleri hizmeti götüreceğine inandığımız belediye başkan adaylarımız, gerçekleştireceğimiz büyük bir organizasyonla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından açıklanacak.”

Lidere verilen söz tutulacak

Genel Başkan Bahçeli’ye söz verdiklerini dile getiren Karataş,“İzmir İl Teşkilatı olarak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye verdiğimiz sözü tutacak ve seçimlerden zaferle çıkacağız. 2014 Mart ayında yapılacak seçimlerin galibi Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Hareket Partililer olacak” dedi.

mhpizmir-adaylik-sureci (1)

mhpizmir-adaylik-sureci (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.