site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP Selçuk’ta Teşkilatla Bütünleşti

MHP Selçuk’ta Teşkilatla Bütünleşti
30.09.2012
A+
A-

MHP İzmir İl Başkanlığı Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Şahin partisinin Selçuk teşkilatına çalışma ziyaretinde bulundu.

Selçuk MHP parti binasında MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Ülkü Ocağı Başkanı Memiş Esener’in karşıladığı Şahin, yerel ve genel sorunlar hakkında açıklamalar yaptı.

İzmir’in ve Selçuk’un yerel hizmetlerden yoksun, ülkeyi yöneten hükümetin icraatlarının yetersiz olduğunu, terörün tırmandığını, iyiye giden hiçbir şeyin olmadığını belirten Şahin CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu “Oslo görüşmeleri devam etsin, ama bize bilgi verilsin”, CHP Milletvekili Hüseyin Aygün’ü “Ve nihayet bugün Ovacık Savcısı Murat Uzun başından vuruldu” sözleri nedeniyle eleştirdi.

HÜKÜMET TERÖRİSTE ŞEFKATLİ

Selahattin Şahin “Zapt edilemeyen sadece MHP kaldı. Millet etkisizleştirildi ve tepkisizleştirildi. Hiçbir şeyin umurunda olmadığı bir toplum yaratıldı. Terörle müzakere edilmez, etkin mücadele edilir. Hükümet teröre karşı daha şefkatli, daha merhametli, diğer vatandaşına karşı böyle değil. Milletvekilimiz, paşalarımız had safhada ceza aldı. Bu yargılama adil değil. İnşallah Yargıtay bunu bozar. Hiçbir şey iyiye gitmiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bir bütün olarak direncini ortaya koymak durumunda”.

SELÇUK MHP BELEDİYESİ İLE ŞAHA KALKACAK

Selçuk için ilçe yönetimi ile birlikte birçok proje geliştirdiklerini, bu projeler için kişi ve STK’larının görüş ve önerilerini alacaklarını, her seçim bölgesi için kendilerine çok sayıda aday başvurusu olduğunu ve seçim takviminin kesinleşmesi sonrası zaten başladıkları seçim çalışmalarına adayları açıklayarak devam edeceklerini anlatan Selahattin Şahin; “Selçuklulardan Allah razı olsun, bu süreci idrak etmiş durumdalar. En iyi hizmeti sunacak adayla meydanlara ineceğiz. Ayrıca MHP olarak Selçuk’ta ki seçimlerde iddalıyız” dedi.

GÖRÜR: SEÇİME HAZIRIZ

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür ise 2013’te yapılacak olan yerel seçimlere Ülkü Ocakları, Kadın Kolları ve İlçe teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi. Biz zaten MHP olarak sahadayız ve vatandaşımızla bütünleşmiş durumdayız, Selçuk’u İzmir’de MHP’nin kalesi yapacaklarını söyledi. AKP’nin ve CHP’nin kendi içlerindeki sorunlarla boğuşmaktan vatandaşın sorunları ile ilgilenmediğini ve MHP’nin Selçuk’un bütününde sahada vatandaşların sorunlarını çözmek için mücadele ettiğini söyledi.

YORUMLAR
  1. şaziye söğütçü dedi ki:

    HELAL BAŞKAN SONUNA KADAR ARKANDAYIM HALKINA PARTİSİNE MADDİ İMKANSIZLIKLAR İÇİNDEYKEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN HÜKUMET VEDE BELEDİYE GÜCÜ YOKKEN YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN DİK DURAN TEK İLÇE BAŞKANI SAYENDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLE SELÇUKTA O ÜÇ HİLAL İ LAYIK OLDUĞU YERLERE GETİRECEĞİNE İNANIYORUM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

  2. TALİYE SARICA dedi ki:

    SAYIN BAŞKANIM LEVEN GÖRÜR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN DAVAMIZ MEZARA KADAR SÜRECEK BİZ HÜR DOGDUK HÜR YAŞARIZ HANGİ ÇILGIN ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM HERŞEY TÜRK HALKI VE SELÇUK İÇİN SONUNA KADAR SİZİNLE BERABERİM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN YOLUMUZ AÇIK OLSUN