site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP Selçuk Öğretmenler Günü Mesajı

MHP Selçuk Öğretmenler Günü Mesajı
24.11.2012
A+
A-

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Teşkilatı adına Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Görür mesajında “Saygın bir meslek olan öğretmenlik; sevgi ve fedakârlığın yol göstericiliğinde, milletimize hizmet etmenin en güzel yoludur.”dedi.

Başkan Görür mesajının devamında “ Hz. Ali’nin deyişi ile bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum, Atatürk’ün ifadesi ile Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır, demişlerdir. Binlerce yıldır insanlık onuru ile bayraklaşan öğretmenlik mesleği yılın sadece bir gününde değil, her anında hatırlanması ve anlaşılması gereken eğitim camiasının değerli mensuplarının, millet ve devlet hayatında yeri kuşku götürmez bir gerçektir.

Vatanımızın çeşitli yerlerinde kar, kış, yağmur, soğuk demeden okuluna giden, istiklal marşımızı yavrularımıza ezberleten, çocuklarımızı hayata hazırlayan çileli kahramanlardır Öğretmenlerimiz.

Adı Ahmet Bey’dir, Fatma Öğretmendir. Can verirler topluma, insanlık Öğretmen sayesinde medeniyetle tanışmıştır.

Sahip olduklarını anlatarak, göstererek, benimseterek kuşaklara aktaran, sosyolojik sürekliliğin sağlanmasına en büyük katkıyı sağlayan yine öğretmenlerimizdir.

Elleri öpülecek öğretmenlerimizin de belirgin sorunları olduğunu unutmamalıyız. Geçinme zorlukları, eğitimde araç-gereç eksikliği, okul ve derslik yetersizlikleri olduğu bilinen bir gerçektir.

Gelecek nesillerin mesuliyetini içinde barındıran öğretmenlik mesleğinin, başta ekonomik olmak üzere, her anlamda hak ettiği itibarlı konuma gelmesi sorumluluk sahibi herkesin dikkat etmesi gereken bir husus olmalıdır.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü’nü” kutluyor; mutlu, başarılı ve huzur içinde bir hayat geçirmelerini diler, görevi başında hain saldırılar sonucunda şehit düşen ve ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimize Yüce Allah’tan rahmet dileyerek, minnet ve şükranla yâd ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.