site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP Selçuk’ta yarın kongre var

MHP Selçuk’ta yarın kongre var
12.12.2014
A+
A-

levent-gorur

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı yarın yeni başkanını seçecek. Mevcut Başkan Ali Gümrah daha önce aday olmadığını açıklamıştı. Yeni yönetim kurulunun ve il delegelerinin seçileceği kongrede MHP’den yerel seçimlerde Selçuk Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür’ün tek aday olarak çıkması bekleniyor.

Bilindiği gibi Levent Görür yaklaşık 5 yıl boyunca yapmış olduğu ilçe başkanlığının ardından partisinden belediye başkan adayı olmak için istifa etmişti. Ve yerine İl Yönetimi tarafından Ali Gümrah atanmıştı. Yaklaşık bir yıldır ilçe başkanlığını yapan mevcut başkan Ali Gümrah kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. MHP’nin yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Levent Görür ve ekibi partisinin oylarını son yerel seçimlere göre tam üç kat arttırarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Yarın yapılacak kongre ile ilgili görüşlerini aldığımız MHP İlçe Başkan Adayı Levent Görür gazetemize yapmış olduğu açıklama da şunları söyledi; “Kongremiz ülkemizin yaşadığı kritik şartlar gereği çok daha farklı bir mana ifade ediyor. Artık ülkemizin kaybedecek çok vakti yoktur. Ülkücüler bu şuurla kongre yapıyor. Kaybedenin olmayacağı ve hep birlikte birbirimizin ellerini havaya kaldıracağımız büyük bir samimiyetle kucaklaşacağımız bu güzel günde tüm Selçuklu hemşehrilerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Bir büyük zafer yürüyüşünün, mübarek kutlu yolculuğunun başlayacağı kongremiz ilçemiz, ülkemiz ve milletimiz adına yeniden ümitleri yeşertecektir. Şartlar ne kadar zor olursa olsun asla ümidini kaybetmeyen ödeyeceği bedel konusunda tahdit koymayan soylu asil şerefli destansı mücadelenin adıdır Ülkücü Milliyetçi hareket. Yeniden doğuşun sancıları başlıyor şehrimizin her bir köşesinde gümbür gümbür gelen MHP iktidarına toplum kucağını açmıştır. Kutlu yola çıkan karşılıksız Selçuk sevdalılarına, memleket sevdalılarına selam olsun!

Cumartesi günü (yarın) saat 13.00 da Selçuk-Efes tiyatro salonunda yapılacak olan bu büyük buluşmada tüm gönül dostlarımızı aramızda görmek bize güç verecektir” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Başkanim ilk işin partide üyeliği bulunup ama kendi MHP li tanitip baskasinin canagini yalayan çanak yalayici menfaatcileri selcuga tek tek aciklayarak bu musibetleri kovmandir.

  2. vatandaş dedi ki:

    Levent başkan halkın umudu sana kaldı.Umdukları Meryem Ana dağına kar yağdı.Selçuk sana görev vermeye hazır…

  3. Anonim dedi ki:

    zamanında mhp den belediye başkan adayı olupta yerel seçimlerde akepe ye koşan ve seçimden hemen sonra çocuklarını belediyede işe aldıran bazı şahsiyetleri bu teşkilatla alakasını kes başkanım, hepsini kamuoyuna açıkla ki. bir daha hiç bir yerde bu teşkilattan nemalanmasınlar. görünen o ki selçuk belediyesinin gelecek seçimde ki başkanı sen olacaksın. ama çok çalışmalısın çok.

  4. sıkıntı yok dedi ki:

    Sıkıntı yok baskanim itler uruyecek kervan yürüyecek sanli bayragimizla üç hilalli bayragimizi kale surlarina dikecegiz

  5. NECMİ DOĞANER dedi ki:

    ALLAHIN İZNİYLE GÜN GELECEK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN ŞANLI SANCAĞINI DALGALANDIRACAĞIZ KALEDE,