site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP Selçuk İlçe Başkanı Görür’ün Kandil Mesajı

MHP Selçuk İlçe Başkanı Görür’ün Kandil Mesajı
23.06.2013
A+
A-

leventgorur-selcukmhp

“ MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. „

Görür, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi, bu mübarek aydan önceki son kandil gecesi olan Berat Kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Görür, “İdrak edeceğimiz Berat Kandili, bütün hikmetli işlerin ayırımına başlanması, bu gecede yapılacak ibadetlerin diğer vakitlere nispetle kat kat sevaplı olması, ilahi rahmetin bütün âlemi kuşatması, Allah’ın af ve bağışlamasının coşması ve Peygamber Efendimize tam bir şefaat yetkisinin verilmiş olması ile diğer günlerden ayrılmaktadır. Allah’ın af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek geceyi dualarla, namazlarla, ibadetle, Allah’tan af ve mağfiret dileyerek geçirmeliyiz.

Vatanımız, milletimiz ve devletimiz için dualar ederek, tüm ölmüşlerimizin, şehitlerimizin ruhuna dualar göndererek bu mübarek günü değerlendirmeyi Allah hepimize nasip eylesin. Berat Kandili’nin aydınlattığı manevi ortam, bizlere böyle bir dengeli hayatı kurmamızı, kendimiz ve çevremiz için yararlı davranışta bulunmamızı sağlayacak bir bilinç tazeleme imkânı sunmaktadır. Bu gece kendimizi yenilemek, geçmişimizi sorgulamak, geleceğimizi planlamak ve ümitlerimizi tazelemek için önümüze konan büyük bir fırsattır. Bu gece herkeste bağışlama ve bağışlanma duygularını güçlendirmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, değerli hemşerilerimin Berat Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek gecenin tüm Selçuklu hemşerilerimiz için, vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.