site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP Kadın Kolları Selçuk’un Her Yerinde

MHP Kadın Kolları Selçuk’un Her Yerinde
08.02.2015
A+
A-

mhpkadin-kollari (2)

MHP Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri ev ev, kapı kapı gezerek vatandaşlarla istişarelerde bulunarak genel seçim hazırlıklarına başladı.

Çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten MHP Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Çelebi yaptığı açıklamada; ‘’MHP Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak uzun süredir Selçuk merkezde yaptığımız sivil toplum kuruluşları, ev ve esnaf ziyaretlerimize ek olarak, şuanda mahalle olan köylerimizde de çalışmalar yapmaktayız ve birçok davetlere de icabet etmekteyiz. Yapmış olduğumuz görüşmelerde birçok bayan arkadaşımız partimize yeni katılarak rozetlerini taktılar. Düzenli bir şekilde yaptığımız bu çalışmalarımızda vatandaşlarımızla fikir teatisi yapma imkânı da bulmaktayız. Bu fikir alış verişleri bizim yapmış olduğumuz plan ve proje bazındaki çalışmalarımızı desteklemekte ve bizlere yön vermektedir’’ dedi.

PARTİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK

Partimizin kapısı; doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır diyen Başkan Çelebi; “Bizler, daha önce hangi partiye gönül vermişse versin, hangi partiye oy vermişse versin bütün vatandaşlarımızla buluşmaktayız ve kucaklaşmaktayız. Partimizin kapısı; doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Türk Milletinin birer ferdi olarak bizler biliyoruz ki; Türkiye’nin geleceğini ancak hep birlikte ve el ele inşa edebiliriz. Yani birlik olursak, beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız. Çünkü gün, milli birlik ve dayanışma ruhuyla uyanmak ve ayağa kalmak günüdür. Türk Milleti ortak akıl ve sağduyu ile bu badireleri de mutlaka atlatacaktır. Bu nedenle; elimizden geldiği kadar, cenabı Allah’ın izniyle girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı bırakmayacağız. Türk Milliyetçileri olarak Türkiye’nin Milli Birliğini ve Bin Yıllık Kardeşliğini korumak için demokratik ve meşru zeminlerde sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çalışacağız, çok çalışacağız. “Kadınların yaratıcı güçlerini, yeteneklerini, zekâlarını, duyarlılıklarını, toplumsal ve siyasal yaşamda hissetmeyen toplumlar gelişemez, kalkınamaz. Yönetim mekanizmalarında, siyasette ve toplumun her biriminde sevgi ve şefkatin kol gezdiği, yani kadınların bulunduğu bir Türkiye’de elbette ki sosyal barışta olacaktır. Bizim MHP’li Kadınlar olarak düsturumuz budur’’ diyen Başkan Çelebi; Ayrıca, her türlü zorluğa rağmen yılmadan, yoğun ve ısrarlı bir şekilde yaptığımız çalışmalarımızın sonucunda; halkımızın Partimize olan ilgisinin arttığını görmek, üye sayımızda ki artışlar bizlere güç, azim ve moral vermektedir. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

mhpkadin-kollari (1)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.