site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP, gitmedik STK bırakmadı

MHP, gitmedik STK bırakmadı
10.05.2015
A+
A-

Halit3

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önceki gün MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve 1. Bölge Adayları ile Buca’da çıkarma yapan MHP’liler esnaf ziyaretinin yanı sıra gidilmedik STK bırakmadı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Önceki gün Buca İlçe Teşkilatı’nda bir araya gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve Milletvekili Adayları, yürüdükleri yol boyunca ses cihazları aracılığıyla halka seslendi. Gerçekleştirilen program birçok vatandaş tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

“GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ”

Gerçekleştirilen program çerçevesinde Buca Avcılık ve Dağcılık Spor Kulübü, Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Uluslararası Balkan Göçmenleri Derneği Federasyonu, Otokent, hemşeri dernekleri ve mahalle muhtarlıkları ziyaret edildi. Buca Avcılık ve Dağcılık Spor Kulübü’nde konuşma yapan Grup Başkan Vekili Oktay Vural, “Bugün emekliler giderek fakirleştiriliyor. Gençler, istikbal endişesi ile yaşıyor. Bir genç aile kurabilmek için para biriktiremiyorsa o toplumda huzur yoktur. Asgari ücreti açlık sınırı altında olan bir ülkede bizim evlatlarımız, nasıl birikim yapacak ve yuva kuracak. Bugünkü yönetim ile toplumun temel yapı taşı olan aileler borç batağına girerek kurulmaktadır. Böyle bir toplumda huzur nasıl sağlanacak. Evlenen gençlerimize 10 bin lira destek vereceğiz ve net asgari ücret 1400 lira olunca toplumumuz daha huzurlu olacak. Emeklilerimizin de haklarını sonuna kadar gözeteceğiz” şeklinde konuştu.

“YÖRÜKLER VAR İSE KORKMAYIZ”

Buca’da yapılan programın ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç Milletvekili Adayı Dalgıç. Torbalı EFEMDER’in de gösteri yaptığı Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu’nun etkinliğine katıldı. Gaziemir İlçe Teşkilat Başkanı Köksal Koç ile bir araya geldikten sonra etkinlik alanına giden Dalgıç, sahneye davet edildi. Dalgıç konuşmasında şunları söyledi: “Bugün toplumumuzda yörüklerin önemli bir yeri vardır. Yörük kültürü daima yaşamalı ve yaşatılmalıdır. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü vardır. “Arkadaşlar! Gidip Toros Dağları’na bakınız, eğer orada bir yörük çadırı görürseniz ve o çadırda duman tütüyorsa, şunu biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez”. Bu bağlamda yörüklerimizin toplumumuzda vazgeçilmez bir yeri vardır” dedi.

Halit1

Halit4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.