site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

MHP, Anneler Günü’ne Damgasını Vurdu

MHP, Anneler Günü’ne Damgasını Vurdu
12.05.2015
A+
A-

2

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanlığı, Pamucak mevkiinde gerçekleştirmiş olduğu 2. Bahar Şenlikleri ile tüm Selçukluların ilgi odağı oldu. Gün boyu doyasıya eğlenen vatandaşlar, Anneler Gününü de en güzel şekilde kutladı. Mangaldan gözlemeye, keşkekten dondurmaya, Osmanlı şerbetinden mesir macununa kadar her şeyin dört dörtlük olduğu eğlencede, vatandaşlar akıllara kazınacak bir gün yaşadı.

Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan etkinlikler bir hayli eğlenceliydi. Ücretsiz dağıtılan uçurtmalar, pamuk şekerler, hediyeler ve tişörtler, miniklerin büyük sevinci oldu. Çocuklar için düzenlenen yarışmalar ise güzel görüntüleri beraberinde getirirken, kendi aralarında tatlı bir rekabete bürünen miniklerin yarışmayı kazanma çabaları görülmeye değerdi.

Sabahın erken saatlerinde eğlence alanını dolduran Selçuklu vatandaşlar, hem anneler gününün hem de güneşli bir hafta sonunun tadını çıkardılar. Öte yandan bu güzel eğlenceye dahil olan MHP İzmir 1. bölge Milletvekili adayları ve MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş tüm vatandaşlarla yakından ilgilendi. İzmir Milletvekili Oktay Vural ile fotoğraf çekilmek için sıraya geçen vatandaşlar, Vural’a karşı büyük bir sevgi selinde bulundu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ile MHP İzmir 1. bölge Milletvekili adayları Senem Kılıç, Aslan Savaşan, Selahattin Şahin, Hüsnü Seçkiner, Halit Dalgıç, Naci Düz ve Oktay Vural, Selçuklu vatandaşlar ile sohbet ederek, onlarla birlikte bu eğlenceli atmosferin tadını çıkardılar. Senem Kılıç, çocuklara hediyeler ve tişörtler dağıtarak onları mutlu etmenin heyecanını yaşarken, Aslan Savaşan tüm alanı dolaşarak vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Genç Milletvekili adayı Halit Dalgıç ise seçim sürecinde göstermiş olduğu özveri çalışmaları ile Selçukluların büyük takdirini topladı. Oktay Vural’a karşı ilgi büyüktü. Küçükten büyüğe herkesin fotoğraf çektirdiği Oktay Vural, kendisine gösterilen yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayarak herkesle yakından ilgilendi.

Büyük bir kalabalığa ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi, pazar günü gerçekleştirdiği Bahar Şenliği ile katılım konusunda neredeyse rekor kırdı. Bazı siyasi partilerin de aynı gün çeşitli organizasyonlar yapmış olmasına rağmen, vatandaşlar tercihini Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, “Selçuk halkının bahar şenliğimize ve anneler günü kutlamalarımıza karşı göstermiş olduğu yoğun katılım bizleri çok mutlu etmiştir. Başta anneler olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımıza, Milletvekili adaylarımıza, katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza ve bu güzel organizasyonda emeği geçen gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisinin kamuoyunda yükselişi, bu faaliyetler sayesinde de net bir şekilde görülmektedir. Milliyetçi Hareketin iktidarı şimdiden hayırlı olsun” dedi.

1

3

6

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (3)

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (6)

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (25)

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (71)

10

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (74)

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (83)

v (12)

SELCUKPAMUCAKPIKNIK (102)

mhp-izmir-milletvekili-adaylari

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    helallllll

  2. anonim dedi ki:

    Bravo mhp’sine kendi yağları ile kavruluyor.Hiç bir yerden destek almadan bu tür etkinlikleri yapıyorlar.Bu konuda isim vermeden ekonomik destek sağlayan kişi ve işletmeleri de kutluyorum.

  3. rıza... dedi ki:

    Bir ara gözüme taklidi dedim yanliş görüyorum oda ney zeynel başkan MHP millet vekillerinin arkasında dolasiyor mhp pikniginde ve millet vekili adaylariyla fotoğraf çekiliyor hayirli zeynel bey ee sende anladin tabi 🙂