site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP Adayı Görür: Ben Alo Fatih’in Selçuk Versiyonları İle Çalışmam

MHP Adayı Görür: Ben Alo Fatih’in Selçuk Versiyonları İle Çalışmam
28.02.2014
A+
A-

bu-tesisler-selcukun-basina-gecirilen-yagli-urgandir

Seçim çalışmalarına çok planlı bir şekilde devam eden ve her ulaştığı vatandaştan büyük destek alan MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, rakiplerini ve Selçuk’ta yayınlanan bazı gazete sahiplerini hedef alarak sert açıklamalarda bulundu. MHP Adayı Görür; “Ben Alo fatih’in Selçuk versiyonları ile çalışmam. Ama bu işleri parayla değil de gerçek gazeteci olarak yayın yapan arkadaşlarımızı da kutluyorum” dedi.

Annesinden miras kalan evini satıp seçim çalışmalarına başladığını, diğer adaylar gibi belediyenin imkânlarını kullanarak ve işadamlarının paralarıyla seçim yatırımı yapmadıklarını şeffaf bir şekilde açıklayan MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, önce rakiplerini eleştirdi. Önümüzdeki günlerde Tarımsal Sanayi alanı yanında açılması planlanan Tura Turizmin ve Bilintur’un ortak kurdukları Bi-Tu şirketine ait “Cıttantıca Ephesus Park”ın Selçuk’un başına bela olacağını ileri sürdü. Bu şirketleri Selçuk’un başına bela edenin Ak Parti olduğunu, ancak bu şirketlere yeri satanın da Selçuk Belediye Başkanı H.Vefa Ülgür olduğunu öne süren MHP Adayı Levent Görür, bugün söz konusu şirketlere Ak Parti ilçe Başkanı tarafından seçim çalışması yapıldığını ve bu şirketlere işçi alımı başvurusu yapıldığını söyledi. Bu parkın açılmasıyla birlikte Selçuk ilçe merkezindeki ve Efes’teki halıcı, derici, restaurant, kuyumcu vs. gibi esnafların yok olacağını belirten Görür, bununla birlikte yaklaşık bin kişinin de işsiz kalacağını söyledi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde ilçenin belirli alanlarında siyasi partiler için ayrılan reklam panolarına parası olan partinin reklamlarının asıldığını söyleyen Görür; “Bir reklam panosunun günlüğü 50 TL. İlçenin değişik alanlarında toplam 35 adet reklam panosu var ve bu da günde Bin 750 TL gibi bir rakam tutuyor. Bizim her gün bu rakamı ödeyecek gücümüz olmadığı için reklam panolarına afişlerimizi asmıyoruz. Parası olanların reklamları şu anda panolarda görüyoruz. Sonuç olarak bizim çok büyük paralarımız yok. Biz gücümüzü halktan alıyoruz” ifadesini kullandı.

Rakiplerinin meclis üyesi adaylarını halkın taktirine bıraktığını söyleyen Görür; “Biz Lordlarla değil, halkla birlikte yürüyoruz. Bakıyorum listelere; Vefa Ülgür’ün listesi haktan tamamen kopuk bir liste. Zeynel Bakıcı’nın listesini kendisinin yaptığını düşünmüyorum. Nedense Selçuk’taki bazı gazete sahipleri sadece bu iki liste üzerinde duruyor. Bizi bilinçli olarak halka ulaştırmamaya çalışıyorlar. Ama biz zaten halkın içindeyiz” şeklinde konuştu.

Söz konusu gazetecilerin siyasi partilerle pazarlık içerisinde olduğunu ifade eden MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür; “Bayram bey gazetesinin sayfasını bin 500 TL ile açtı. Bana da bin TL vermem karşısında bizimle ilgili haberlere yer vereceğini söyledi. Benim o kadar param olmadığı için kendisine sadece gazetecilik yapmasını söyledim. Ama o parayla yandaşlık yapmaya devam ediyor. Gazeteci Arif Bey ile de bir görüşme yaptık. Bu görüşmede toplam 8 sayı gazete ve danışmanlık ücreti olarak 50 bin TL istedi. Sonuç olarak ben Alo Fatih’in Selçuk versiyonları ile çalışmam. Ben bu işleri parayla değil de gerçek gazeteci olarak yapan arkadaşlarımızı kutluyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Rakiplerinin seçim kaynaklarını kendi ceplerinden harcamadıklarını öne süren Görür; “Bu seçimde herkes kendini bir yere emanet ediyor. Vefa Ülgür kendini belediyeye emanet etmiş, Zeynel Bakıcı da iktidarın gücü ve işadamlarıyla birlikte yürüyor. Benimse tek yol arkadaşım önce Allah, sonra Selçuk halkıdır” dedi.

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür son olarak seçmenlere seslenerek şunları söyledi: “Ben bizim yanımızda olan ve bizleri destekleyen vatandaşlarımızdan şunu rica ediyorum. Kendini gazeteci sanan arkadaşların yaptığı tahriklere kapılmayın. Sakin olun ve 30 Martta bunlara gereken cevabı sandıkta verin” dedi.

YORUMLAR
  1. gençlik dedi ki:

    biz ölümüne seninleyiz levent başkan ve senin bu seçimi kazanacağına inancımız tam. biz hepsine en güzel cevabı 30 mart akşamı sandıkta vereceğiz.

  2. Anonim dedi ki:

    ne akepee ne chepee tek çare mhp
    halkın başkan adayı levent görür
    üç adaya bakın kim size daha yakın. kin ve nefretle politika yürüten akepe mi, cehepe mi yoksa yıllardır yaptıkları ile halkın sevgisini kazanan mhp adayı levent görür mü.
    tercih sizin selçuklular levent başkan ı bilirsiniz onun rahatça koluna girip derdiniizi anlatabilirsiniz ama ya diğerlerinin yanına yaklaşabilecekmisiniz acaba

  3. Ferhat Tekol dedi ki:

    Yerel seçimlerde hele ki ilçemiz gibi nüfusu fazla olmayan yerleşim yerlerinde, reklam çalışmalarından çok, halk ile iç içe politika yapanların kazanacağını düşünüyorum. Tek başına belediye başkan adayının değil, tüm meclis üyesi adaylarınında yoğun çalışarak, projelerini halka anlatması gerekmektedir. Başarılar.

  4. gelincik dedi ki:

    Yürü başkan arkandayız kalbimiz seninle atıyor efes arkanda

  5. Anonim dedi ki:

    selçuk levent diyor ya siz

  6. Anonim dedi ki:

    arifinde bayramında ne olduğunu biliyor bütün selçuk sayın başkan rahat ol

  7. Selçuklu dedi ki:

    30 mart seçimleri inşallah Selçuk halkı için hayırlı olur,Bu güne kadar Vefa Ülgür verdiği kaç sözü yerine getirdi bunları önce halk olarak sormak lazım.Saymaya başlasak sayfalar alır örnek vermek gerekirse ;İlçemize daha çok turist getirmek amacıyla yatırımcılara yardımcı olacağını söylemişti hani nerde ne yaptı gören bilen varsa söylesin de bizde bilelim.Selçuk insanının parasını bir önceki belediye başkanı olan Kamil Subaşı otogar adı altında bir yerlere gömdü aynı parinin bir sonraki belediye başkanı da yıktı bunun maddi hesabını kim sordu.Sorulmuş olsa da kılıfını bulmuşlardır.Pazaryeri yapılacaktı,otoparklar yapılacaktı ha birde sosyal aktivitelerin mekanı şimdiki eski hal ve soğuk havanın olduğu yer yani mahalle aralarında boş olan belediyeye ait yerlere çim ekip park haline getirmekse hizmet sadece Allah islah etsin derim.Eski hal binasının olduğu cadde üzerinde bulunan işyerlerinin teker teker kapatıldığını görmez olmuş bu insanlar.Ben emekli bir kişiyim benim emekli maaşımın Selçuk’ta kalması için öncü olması yol göstermesi gereken belediye benim nazarımda hizmetleri bir kocaman sıfır.Diğer bir parti olan ak partiye gelince hakkında bir çok şaibe bulunan hakkındaki dedikodulara karşı yargıya gitmeye korkan bir partinin gelmesi mi uygun mutlaka Selçuk halkı bunları görüp genç dürüst atılgan başkanı destekleyecektir.

  8. Anonim dedi ki:

    Efes’e çivi çaklımasına izin vermem ve kültür bakanıyla kavga eden,bilinturun büfelerini mühürleyip,orada çalışan otuz kişinin ekmeğine mani olan ve şimdi yukarıda resimleri görülen aynı firmaların tesisleri hızla yükseliyor.Ayrıca bu tesislere iş vaadiyle yüzlerce insandan dilekçe alınıyor.Bu işin perhizini, lahana turşusunu Selçuk insanın düşünerek bulmacaıyı çözmesi gerekir.

    1. Anonim dedi ki:

      yani dedikleriniz doğru akepe ve vefa ülgür tahtaravelli siyaseti yapıyor. ikisininde birbirinden farkı yok. iki tarafta selçukluların ekmeği ile oynadı malesef. ayrıca arkadas bilintur da çalışan 30 kişiyi söylemişsin ama 30 kişi yüzünden 1500 kişi mi işsiz kalsın. 30 kişi mi daha çok 1500 kişi mi.
      vefa bey ve sema hanım almışlar ellerine kağıt kalem boyna başvuru yazıyolar ne biçim siyasetse bu