site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

MHP A. Adayı Seçkiner’den Selçuk Ziyareti

MHP A. Adayı Seçkiner’den Selçuk Ziyareti
12.03.2015
A+
A-

husnu-seckiner (1)

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner Selçuk İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Seçkiner’in ziyaretinde çok sayıda partili hazır bulundu. Partililer teşkilatın içinden birinin aday olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtirken, Milletvekili aday adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner seçilmesi halinde bölge halkının sesi olacağını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner’in Selçuk ziyaretinde bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Levent Görür; ” Aday adaylarının kaliteli ve değerli isimlerden oluştuğunu belirterek, tüm aday adaylarına başarılar diledi. Türkiye’nin zor ve karanlık günler yaşadığını savunan Levent Görür, İzmir’in MHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Devlet bölünme aşamasına gelmiş. Teröre verilen tavizler ne yazık ki tavan yapmış durumda. Ekonomi çökmüş durumda. Vatandaş pazara alış-verişe çıkamaz olmuş. Her gün bir işyeri kapanır olmuş. Ülke genelinde partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu MHP’nin iktidara yürüyeceğinin, ayak seslerinin işaretidir” dedi.

Ziyarette bir konuşma yapan MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner; “7 Haziranda gerçekleştirilecek olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için MHP’den aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Bu bağlamda zaten hep birlikte olduğum teşkilatlarımızı ziyaret etmek istedim. Beni kabul ettiğiniz için başta ilçe başkanımız olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Gürhan Seçkiner sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye zor günlerden geçiyor. Zor ve son dönemeç bu seçim. Ekonomide, siyasette, iç ve dış politikada sıkıntılar var. İktidar bu sıkıntıları daha da büyütüyor, sorunları azaltmak yerine büyütmeye çalışıyor, adeta yangına benzin döküyor. Ne yazık ki ülke kutuplaşmaya doğru gidiyor. Çoluk çocuklarımız geleceğinden endişe duyuyor, hepimiz de kaygılıyız. Geleceğimiz ipotek altında. Üniter devlet konusunda sıkıntı had safhada. MHP olarak iktidar olduğunuzda ülkemizin her bir sorununu çözeceğimize söz veriyoruz. 7 Haziran günü de bu yıkım hükümetinden kurtulmak için sandık başında olmalıyız. MHP gümbür gümbür geliyor. İzmir’in yükselen sesi MHP olacaktır. Desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum” diye konuştu.

husnu-seckiner (2)

husnu-seckiner (3)

husnu-seckiner (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.