site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Metiner’den AKP’li Vekillere Ağır Hakaret

Metiner’den AKP’li Vekillere Ağır Hakaret
21.01.2015
A+
A-

mehmet-metiner

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Yüce Divan yönünde oy kullanan AKP’li vekillere ağır hakaretlerde bulundu.

Yolsuzlukla adı anılan AKP’li dört eski bakan için yapılan Yüce Divan oylamasında AKP’li bazı milletvekillerinin Yüce Divan yönünde oy kullanmaları, partideki çatlağı da ortaya çıkardı. AKP’deki fireleri değerlendiren Mehmet Metiner, kendi partisinin vekillerine ağır hakaretlerde bulunarak “ben partimizden daha önce istifa edenleri bu şekilde davrananlardan bin kat daha şerefli addediyorum” dedi.

TBMM’de dün akşam yapılan oylamayla Yüce Divan karşısına çıkmaktan kurtulan AKP’li eski bakanlar AKP’nin içerisinde aynı fikirde olmayan bir çok vekilin olduğunu ortaya çıkarırken Erdoğan için ‘biatsa biat, itaatse itaat’ çıkışıyla bilinen vekil Mehmet Metiner kendi arkadaşlarına hakaret etmekte sakınca görmedi.

‘…DAHA ŞEREFLİ’

Oylamanın tamamlanmasının ardından durum değerlendirmesi yapmak için havuz medyası na ait kanala çıkan Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner yolsuzluk iddialarının soruşturulmasına evet diyerek en doğal ve demokratik haklarını kullanan milletvekili arkadaşlarına “ben partimizden daha önce istifa edenleri bu şekilde davrananlardan bin kat daha şerefli addediyorum” diyerek hakarette bulundu.

‘HAİNLER’

Bunun kendileri için 2015 genel seçimler öncesi bir uyarı olduğunu oturup tekrar düzenleme yapmaları gerektiğine değinen Metiner “bunun tek kelimeyle adı ihanettir. Bütün grubumuz şuan zan altında bırakılmıştır. Bir paralel siyasi kapanla karşı karşıya olduğumuzu göremeyecek kadar ‘akılsız’ olanların siyaset yapmamaları gerekiyor” dedi. AKP’nin ve tarihin evet oyu kullananları affetmeyeceğinin de altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.