site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Merkezi yönetimle işbirliğimizin örnekleri çok net görülecek

Merkezi yönetimle işbirliğimizin örnekleri çok net görülecek
20.04.2017
A+
A-

2019 yılının sonuna kadar merkezi yönetimin desteğinin ilçeye aktarılacağını belirten Başkan Bakıcı; “ Merkezi yönetimle, yerel yönetimler işbirliğindedir, el eledir. İddia ediyorum ki; bunun örneklerini 2019 sonuna kadar ilçe görecektir. Hükümet Konağı’nın temeli atılmıştır, yakında doğal gaz kapımızda olacaktır. Ev fiyatlarından ve daire kiralarından şikayet vardır. Toplu konutla ilgili hepimizin malumu meclisimizin de iradesi ve bilgisi içerisindedir. Şu anda Bayrakçıkule Mevkii’nde 905 dönümlük bir alan TOKİ’ye veriliyor. Burada üç katlı Çeşme modeli evler inşa edilebilecek. Kültür ve Gençlik Merkezi başta olmak üzere önemli projelerde 2017 başlanmış olacak” dedi.

2016 Selçuk’un plan yılı oldu

2016 yılı içerisinde Selçuk’un imar planları açısından önemli bir aşama kaydettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Efes 1. Derece arkeolojik Sit Alanı İmar Planı bitti. Şirince Koruma Amaçlı İmar Planı % 90 oranında bitti. Bunlar hep ilçenin önünü açacak şeylerdir” dedi.

Selçuk’un bir sanayi kenti olmaktan ziyade bir kültür, sanat ve eğitim kenti olduğunu ve kentin üretim ekonomisinin bunlara dayandığını belirten Başkan Bakıcı; Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin üç programı daha ilçeye geliyor. Efes Meslek Yüksekokulu bünyesine Tarımsal İşletme Programı aktarılmasıyla ilgili geçtiğimiz günlerde sayın rektörümüzle bir görüşmemiz oldu” dedi.

Merkezi hükümete de İzmir’e de, teşekkür

Merkezi hükümet tarafından gerçekleştirilecek Hükümet Konağı, İZBAN, Doğal Gaz, TOKİ gibi önemli projeler için Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Bakıcı, çalışmaları devam eden içme suyu projesi ve yapım ihalesi gerçekleşecek yeni garaj projesi için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na da teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.