site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Memurların Sözleşmeleri Yenilendi

Memurların Sözleşmeleri Yenilendi
27.01.2016
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Başkanlığında Selçuk Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında memurlara bir yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalan bu sözleşmenin personelin haklarının en üst düzeyde korunduğu ve verildiği bir sözleşme olduğunu kaydeden Başkan Bakıcı, sendika üyesi tüm personele hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Başkanlığında gerçekleşen imza törenine Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Genel Hukuk ve TİS Sekreteri M. Osman Şeheri, Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır, Şube Hukuk ve TİS Sekreteri Sefa Can, İşyeri Sendika Temsilcisi Bilgi Keskin katıldı.

Çalışanlarımızla bir aileyiz

Selçuk Belediyesi ile Yetkili Memur Sendikası olan Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan ve sendikalaşmanın önemine değinen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediye olarak çalışanlarla bir aile olduklarını, yapılan çalışmalarda iyi bir sonuç alınabilmesi için imkanlar çerçevesinde gerekli desteği her zaman verdiklerini söyledi. İlgili sendika yetkilileri ile yapılan karşılıklı görüşmeler sonrası toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını kaydeden Başkan Bakıcı, “İmzalanan bu sözleşme gerçekten çalışanlarımızın haklarını en üst düzeyde verildiği bir sözleşme olmuştur. Selçuk belediyesine yakışan da bu olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bunu sendikayla personelimizin tatmin edici bir sözleşme olduğunu bildiğimiz için de huzur içerisinde imzalarımızı attık. Tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Bakıcı’nın tavrı, iradesi bizi çok mutlu etti

Selçuk Belediyesi ile 2015 yılı sonu itibari ile biten Toplu İş Sözleşmesini yenilemekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ; “Bu toplu sözleşmenin tavandan imzalanması bizim adımıza ve tüm çalışanlar adına olumlu bir gelişmedir. Emek adına, çalışanlar adına; Sayın Başkanımızın tavrı, iradesi bizi çok mutlu etti. Sayın Belediye Başkanıma, şube başkanıma, şube yönetim kuruluna ve emeği geçen belediyedeki bütün başkan yardımcısı ve daire amirlerine teşekkür ediyorum. Bütün çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ve Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol tarafından 2016 yılı Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

TJ3A4721

YORUMLAR
  1. sözleşmeli dedi ki:

    Bizim ücretler Unesco tarafından ödenecekmiş.

  2. Anonim dedi ki:

    Pek muhterem başkan yardımcısı Ali Bey, bu sözleşme ile dolgun maaşlarınıza biraz daha ilave ederken yatıp kalkıp velinimetiniz olan Vefa ÜLGÜR’e teşekkür edin. Bunu ilk başlatan Vefa Bey’dir. Sendika düşmanı olan AKP ile bunu zor görürdünüz.