site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Melekler Selçuk’ta buluştu

Melekler Selçuk’ta buluştu
26.04.2015
A+
A-

Melekler Selçuk’ta buluştu (1)

Anadolu Down Sendromu Derneği ve Batman Down Sendromlu Melekler Derneği Üyeleri, Başkan Bakıcı’yı ziyaret etti. Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Dr. Mustafa Erdek, Batman Down Sendromlu Melekler Derneği Başkan Yardımcısı Güler Yunay, beraberinde down sendromlu çocuklar ve aileleri ile Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Down Sendromlu olmak başarıya engel değil

Down sendromlu çocukların her biriyle teker teker ilgilenen Başkan Bakıcı onlarlar neşeli bir havada sohbet etti. Özellikle, Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Dr. Mustafa Erdek’in oğlu Tolga Erdek ile Başkan Bakıcı arasında gülümseten diyaloglar yaşandı. Dr. Mustafa Erdek, oğlu Tolga’nın Türkiye Yüzme Şampiyonaları’nda çeşitli yıllarda derece kazandığını ve atletizm dalında da altın ve gümüş madalya kazandığını söyleyerek down sendromunun hiçbir başarıya engel almadığını ifade etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Batman Down Sendromlu Melekler Derneği Başkan Yardımcısı Güler Yunay; “Bizim burada olmamız, doğudan batıya gelerek burada Başkanımızla tanışmamız anlatılamayacak kadar mutluluk verici. Emeği geçen, bizimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Dr. Mustafa Erdek de kendilerini kabullerinden dolayı Selçuk Belediyesi ve Başkan Bakıcı’ya tüm down sendromlu çocuklar adına teşekkür etti.

Başkan Bakıcı: Biz bir bütünüz

Başkan Bakıcı down sendromlu çocukların ziyareti sonrası yaptığı açıklamada down sendromlu çocukların da diğer çocuklar gibi kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek; “DOSEM Derneği üyeleri aramızda. Anadolu Down Sendromlular Derneği kendilerini ağırladı. Biz de kendilerini Selçuk’ta ağırlıyoruz. Down sendromlu çocuklarımıza destek olmamız lazım. Hangi konumda ve durumda bulunursa bulunsun. Geleceğimizi inşa edecek bütün çocuklarımıza, gençlerimize destek olmalıyız. Dolayısıyla biz bütünüz. Her yönüyle hep birlikteyiz. Birbirimize kol kanat gereceğiz. İleriye doğru ülkemizi, memleketimizi insanlığı taşıyacağız. Bu görev anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Ne mutlu ki hep birlikteyiz. Yüzümüz aydınlığa dönük” dedi.

Misafirler adına Anadolu Down Sendromu Derneği Başkanı Dr. Mustafa Erdek, kendisi tarafından kaleme alınan “Kromozon Akrabalarım” isimli kitap ve bir duvar saatini Başkan Bakıcı’ya hediye etti. Başkan Bakıcı da melekleri makamından uğurlarken çocuklara boyama kitabı, velilere ise Selçuk’un tarihini anlatan ajandadan oluşan hediye paketleri sundu. Selçuk Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaretin ardından down sendromlu çocuklar ve aileleri çeşitli ören yerlerini gezdi.

Melekler Selçuk’ta buluştu (2)

Melekler Selçuk’ta buluştu (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.