site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Mehmet Turhan 14 Mayıs’tan Aday

Mehmet Turhan 14 Mayıs’tan Aday
29.03.2014
A+
A-

DSCF4109

14 MAYIS Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Mehmet Turhan, Niyazi Bakıcı’ya rakip olarak 20 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

20 yıllık süreçte seçimlere hep tek aday olarak katılan Niyazi Bakıcı’nın karşısında aday olan Mehmet Turhan, daha iyi hizmetler vermek adına aday olduğunu belirtti. Niyazi Bakıcı’nın 85 yaşında olduğunu ve artık dinlenmesi gerektiğini söyleyen Turhan, “Muhtarlıklara daha genç arkadaşların gelmesi gerekiyor. Bu nedenle de aday oldum. Mahallemizde bir değişime ihtiyaç var.

Bu değişimin adresi de biziz. Aza adaylarım Ali Koru, Levent Nohutçu, Aziz Yeşilova, Volkan Solak, Nazım Değişmez, Mehmet Uyanık, Abdullah Zeybek ve Mustafa İrisoy ile birlikte bu göreve talibiz. Mahalle sakinlerimizin de değişim yönündeki taleplerini gördük” dedi. 30 Mart seçimlerinin ardından görev verilmesi halinde mahalle sakinlerine en iyi hizmeti sunacaklarını söyleyen Turhan, herkesten destek beklediklerini ifade etti. Berberlik yapan Mehmet Turhan, 42 yıldır 14 Mayıs Mahallesi’nde ikamet ediyor.
DSCF4110

YORUMLAR
  1. tarık y. dedi ki:

    başarılar abi oylarımız sana

  2. Anonim dedi ki:

    14 mayısta akp nin izlerini bu seçimle tamamen silmemiz lazım.