site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Medya estetiği eğitimi tamamlandı

Medya estetiği eğitimi tamamlandı
15.09.2019
A+
A-

Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın organize ettiği eğitim faaliyeti fark yarattı.

Medya Estetiği, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya ve Mobil Fotoğrafçılık konularında esnafların bilgilendirildiği eğitim toplantısına 50 civarında esnaf ve girişimci katıldı. Serra Hoşman’ın eğitmenliğinde gerçekleşen etkinlik SESO’nun (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) başarı ile geride bıraktığı 5. eğitim toplantısı.

SESO Yön. Kur. Bşk. Hayri Güller, SESO 2. Başkanı Özgür Aydoğan, SESO Yön. Kur. Üyesi Erkan Esen, SESO Denetim Kurulu Üyesi Emin Ürel ve SESO Denetim Kurulu Üyesi Burcu Karyanlı’nın hazır bulunduğu eğitim sırasında konularla ilgili sunumlar ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan SESO 2. Başkanı Özgür Aydoğan, 5. başarılı eğitimi geride bırakmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve şunları ekledi:

“Esnaflarımızın yaşadığı çok ciddi sıkıntılar ortadayken önümüzde 2 seçenek vardı, ya lokma döktürüp, pide dağıtıp hiçbir derde derman olmayan geçici kurnazlıklar peşinde koşacaktık yada içinde bulunduğumuz çağa esnafların uyum sağlamaları sağlayacak ve önlerine ticaretlerinin gelişmesine yardımcı olacak seçenekler koyacaktık. Başta eğitime kimse gelmez diyenler oldu fakat inançla ve vazgeçmeden esnafımıza güvenip bu eğitimler için çaba harcamaya devam ettik. Son eğitim de dahil her eğitimimiz esnafımızın ilgisi ve memnuniyeti ile tamamlandı. Bundan sonrada değişen gelişen bir SESO (Selçuk Esnaf ve Sanatkarlar Odası) yaratmak için Selçuk Belediyemiz, Ticaret Odamız ve diğer kurum kuruluşlar ile uyumlu çalışarak iş üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.