site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Mazlum Kırıtak’ın Acısı Meclise Damgasını Vurdu

Mazlum Kırıtak’ın Acısı Meclise Damgasını Vurdu
02.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Ekim ayı meclisine, 28 Eylül Cuma günü geçirdiği kalp krizi sonucu 59 yaşında yaşamını yitiren Selçuk Belediyesi CHP’li meclis üyesi Mazlum Kırıtak’ın acısı damgasını vurdu.

Mazlum Kırıtak’ın ani vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Hiç beklemediğimiz bir anda meclis üyemiz Mazlum Kırıtak’ı kaybettik. Hepimiz şok olduk. Meclisteki mesai arkadaşlığımızın yanı sıra ticaret erbabı olarak da dostluğumuz vardı. Selçuk’ta yerel bir marka yaratılması konusunda çok önemli katkıları olmuş, kendi alanında Selçuk’un tanınmasını sağlamış değerli bir iş adamıydı. Çok çalışkan bir insandı. Meclis toplantılarına bile en erken O gelirdi. Onu çok erken kaybettik. Ölüm Ona hiç yakışmadı. Sevgili dostumuz Mazlum Kırıtak’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, meclis üyelerimize, belediye personelimize ve CHP ilçe başkanlığına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Ardından başta merhum Mazlum Kırıtak olmak üzere geçmişte Selçuk Belediyesi’ne hizmet etmiş tüm Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

YORUMLAR
  1. cnyt cygr dedi ki:

    siz saygı duruşu yapın biz dua ederiz…

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    BUYUK SAYGI ILE…

  3. selcuklu dedi ki:

    ölüm ona hiç yakışmadı ….böyle bir tabir yoktur . mazlum abimize amcamıza kardeşimize her güzel olan şey yakışır . bizler onu görmesekde o bizleri görüyor . ve şu an O Yüce rabbimizin yanında huzur içinde tertemiz bir yerde .

  4. Turan Derdiyok dedi ki:

    Toprağın Bol Mekanın Cennet olsun. Geride kalan ailesine Allah sabır versin.

  5. tarafsız dedi ki:

    mazlum kardeşimize allah rahmet eylesin sevenleri ve ailesine de sabırlar versin.mazlum ağabey’e cenaze namazından önce selçuk belediyesinde tören yapılmalıydı diye düşünüyorum.

  6. Atilla Dülge dedi ki:

    Kiritak ailesinin basisagolsun.Mekani cennet olsun.Geride kalanlara sabir dilerim.

  7. GÖNÜL MUŞLU KANDEMİR dedi ki:

    Başımız sağolsun. allah taksiratını affetsin geride kalanlara rabbim sabır ihsan eylesin.