site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Mazlum Kırıtak Ölümünün 52. Gününde Anıldı

Mazlum Kırıtak Ölümünün 52. Gününde Anıldı
22.11.2012
A+
A-

Bundan yaklaşık İki ay önce ani bir kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Mazlum Kırıtak, ölümünün 52. gününde sevenleri tarafından anıldı.

Ailesi tarafından Hitit Otel’de verilen yemeğe Selçuk ilçe protokolünün yanı sıra, çok sayıda seveninin katıldığı gecede rahmetli Kırıtak için okunan Mevlid-i Şerif ve dualar ile anıldı.

Yemeğe katılanlar ise ölümü hala kendisine yakıştıramadıklarını, amansız ölümü sonucu, onun ayrılığına alışmanın çok zor olacağını belirtirken, salonda bulunan kişilerin “Bu dünya’da iyilere yer yok. Mazlum Kırıtak kişiliği ile hep aramızda. Onu unutmak kolay değil. Yokluğuna alışmak ise hiç kolay olmayacak. Ama; takdiri ilahi böyle. Yüce yaratan böyle münasip gördü. Allah onun ömrünü eşine, evlatlarına versin, mekânı cennet olsun” diyerek de düşüncelerini paylaştılar.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Ozyasar Ali dedi ki:

    Mazlum kardesimizi hic unutmayacagiz Mélani ce net olsun tum kiritak ailesine Allah sabir l’air versin

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    SAYIN M. KIRITIK’IN 52si MEVLUTU TUM AILESINE VE TUM SEVDIKLERINE ALLAH KABUL ETSIN…