site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Makedon Büyükelçi Selçuk Rumeli Göçmenleri Derneğini Ziyaret Etti

Makedon Büyükelçi Selçuk Rumeli Göçmenleri Derneğini Ziyaret Etti
29.04.2013
A+
A-

selcuk-rumeli-gocmenleri-dernegi (4)

Makedonya Devleti Ankara Büyükelçisi Goran Taskovski ve beraberindeki heyet 27 Nisan 2011 tarihinde kurulan Selçuk (Ephesus)Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Selçuk Göçmenlerinin kurduğu derneği ziyaret eden Ankara Büyükelçisi Taskovski ve beraberindeki heyet” dernek üyelerinin de hazır bulunduğu coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı”.

Dernekte Makedonca Dili Öğretimi üzerine yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Büyükelçi Tavskovski dernek başkanı Ali Akyüz’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Önümüzdeki süreçte elçilik olarak derneğe her türlü desteği vereceğini belirten Tavskoski dernek üyeleriyle genişletilmiş olarak yapılan toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

26 Mayıs 2013 Pazar günü Selçuk Pamucak Segaş tesislerinde dernek tarafından yapılacak olan “Selçuk Rumeli Şenliği” etkinliği hakkında da bilgi alan büyükelçi, etkinliğe mutlaka katılacağını ve Rumeli Göçmenleri ile birlikte olacağını ifade etti. Bu çerçevede derneğin yaptığı çalışmalarından dolayı memnuniyetini de dile getiren büyükelçi dernek başkanı Ali Akyüz’e ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür etti.

Dernek Başkanı Ali Akyüz yapılan bu önemli ziyaretten dolayı “Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin giderek arttığını, kültür ekseninde yapılan bu çalışmalar neticesinde uluslararası ilişkilerin güçlenmesinde önemli roller üstleneceğimize inanıyoruz” ve kararlılıkla da çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

HABER: Mehmet UYAROĞLU

selcuk-rumeli-gocmenleri-dernegi (1)

selcuk-rumeli-gocmenleri-dernegi (2)

selcuk-rumeli-gocmenleri-dernegi (3)

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    tebrikler…