site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Lions Kulübünde Devir Teslim Töreni

Lions Kulübünde Devir Teslim Töreni
30.06.2014
A+
A-

Lions 118.R 2014-2015 Yılı Devir Teslim Töreni Selçuk’taki Cittantica Ephesus Park’ta Gerçekleşti

2009 yılında Lions Kulübüne üye olan ve 2013-2014 yılı Kuşadası Lions Kulübü Başkanlığını yürüten Necdet Uludağ, bayrağı Murat Boranalp’e devretti. Birlik ve dayanışmanın en güzel örneğinin sergilendiği devir teslim töreninde tüm katılımcılar müzik eşliğinde akşam yemeği yiyip hoşça vakit geçirdiler.

lions-devir-teslim (2)

Kısa bir süre önce Selçuk Tarımsal Sanayi alanında hizmete giren ve Roma Dönemi Konseptiyle tüm ziyaretçilerin ilgi odağı olan Cittantica Ephesus Park’ta düzenlenen devir teslim törenini Yeni Dönem Seçilmiş genel yönetmeni Altan Tarhan yönetti. Geceye geçmiş dönem ve yeni dönem kulüp yönetmenleri, kulüp başkanları, kulüp üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

2013-2014 yılı Kuşadası Lion Kulüp Başkanı Necdet Uludağ, bayrağı yeni başkan Murat Boranalp’e verirken, Aydın Lions Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mesut Yazıcı görevi Prof Dr. Osman Nuri Özaydın’a, Aydın Efeler Lions Kulübü Başkanı Hidayet Tokat da yerini GÖnül Yıldırım’a teslim etti .

Bu yılki devir teslim törenine ev sahipliği yapan ve töreni kısa bir süre önce Selçuk’ta hizmete giren Türkiye’nin ilk Tema Parkı Cittantica Ephesus Park’ta gerçekleşmesini sağlayan 2013-2014 yılı Kuşadası Lion Kulüp Başkanı Necdet Uludağ ilk olarak geçmiş Dönem Genel Yönetmenleri, Kesim ve Bölge Başkanları, komite Başkanlarına, Aydın Lions , Aydın Efeler Lions ve Aydın Kuşadası Lions kulübü üyeleri ve onların eşlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “10 Ekim 2009 Tarihinden beri başladığım Lions Yolculuğum tüm hızıyla Aydın Kuşadası Lions Kulübümde devam ediyor. Mensubu bulunduğum Aydın Kuşadası Lions Kulübü ve bu kulübe üye olan Lion arkadaşlarımı çok seviyorum. Theodore Roosevelt in sevdiğim bir sözü vardır “Nerede olursanız olun, elinizdekilerle yapabileceğinizi yapın.”Biz Aydın Kuşadası Aydın Lions Ve Aydın Efeler Lions Kulübü olarak elimizdekilerle yapabileceğimizden fazlasını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. “Başarı” bir yolculuktur, bir varış noktası değildir sözünden yola çıkarsak bizim yolculuğumuz hiç bitmeyecek gibi. 2013 – 2014 Döneminin bitmek üzere olduğu bu günlerde geriye baktığım zaman dolu dolu bir dönemi yaşamış ve yaşatmış olduğumuzu görüyorum. 2014 – 2015 Dönemi Aydın Kuşadası Lions Kulübümüzde başkan olacak arkadaşım Lion Murat Boranalp’’e , Aydın Efeler Lions Kulübü Başkanı Ln.Gönül Yıldırım’a Aydın Lions Kulübü Başkanı Ln. Osman Nuri Aydın ‘a Hizmet Bayrağımızı yükseklere taşıyacaklarını 4 .Kesim Kulüpleri olarak atacağı yeni adımlarla çizgilerini yükselteceklerinden eminim. En içten Lions Sevgi ve saygılarımla ve hayalleriniz peşinden koşmanız dileğimle”

Gelecek Dönemin Başkanı Lion Murat Boranalp ise 2014 -2015 Çalışma Dönemi kapsamında Aydın Kuşadası Lions Kulübü başkanı olarak devralacağı hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacak olmanın heyecanını yaşadığını belirterek; “Aydın Kuşadası Lions Kulübümün değerli üyelerine, Başlayacak olan yeni dönemimizde Birlik ve beraberlik içinde olacağımız doğrultusunda, başarılarımızın daim olacağına inanıyorum. Hayatımızdaki varlıklarından en memnun olduğumuz kişilerdir belki de dostlarımız. Birçok şeyi seçemeden Dünyaya geliriz. Seçtiğimiz ve hayatımızdaki en önemli şeylerden biridir dostlarımız. Dostlarımızla var olduğumuz kulübümüzde yapacağımız Hizmetlerle de var olacağız. Aydın Kuşadası Lions Kulübü olarak bugününe kadar yapmış olduğumuz karşılıksız hizmetlerimiz yeni dönemimizde de yenilerini ekleyerek devam edecektir. “İnsanlar; sosyal bünyede bir bina meydana getirmek için birbirleriyle kenetlenen, birbirine destek olan, yapı taşları gibi olmalıdırlar.” Demiş Alexandre Dumas bu sözlerde olduğu gibi bizler yıkılmayacak olan yapı taşlarıyız ve karşılıksız yapmış olduğumuz hizmetlerle de bir bütünü oluşturmaktayız.2014 – 2015 Hizmet döneminde Aydın Kuşadası Lions Kulübü olarak Hizmet zincirlerimize yenilerini ekleyerek başarılarımızı sürdürmeye çalışacağız” dedi.

Selçuk ilçesinden Uzman Psikolojik Danışman Sema Köseoğlu ve Selçuk Belediyesi Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Sezaver Albeyoğlu’nun da Lions üyesi olarak aralarında bulunduğu gecede kulübün kendine has ve özel kuralları çerçevesinde devir teslim töreni gerçekleşti. Tüm katılımcılar müzik eşliğinde akşam yemeği yiyerek oldukça keyifli bir vakit geçirdiler.

Haber: Nilüfer Öztürk Silay

lions-devir-teslim (1)

lions-devir-teslim (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    siz de ne ayaksınız ne iş yaparsınız hele bir açıklayında öğrenek gercek amacınız neymiş neye hizmet edermiş ayrıca selçuktan üye olan iki kişiyi de öğrenmemiz iyi oldu
    tesekkürler haber için