site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Levent Ulusu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Levent Ulusu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
08.11.2012
A+
A-

Yaklaşık 8 yıldır kalp yetmezliği ile mücadele veren ve bunun yanı sıra kalp rahatsızlığının tetiklemesi sonucu böbrek yetmezliği ile de savaşan Selçuk’un sevilen Polis memurlarından Levent Ulusu geçtiğimiz akşam verdiği savaşı kaybederek geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı.
Levent Ulusu Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Emniyet Müdürlüğü önündeki törene İlçemizde bir dönem birlikte çalıştıkları ve şu an İzmir Polis Teftiş Kurulu Müfettişi olarak görev yapan Eski İlçe Emniyet Müdürü İlhan Özkaya, Emniyet Müdürü Fatih Çankaya,  Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, idare amirleri, sivil toplum örgüt başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören’de bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya “Bu gün aramızdan ayrılan kardeşimiz Levent Ulusu, hep gönlümüzde; ilçemize yaptığı hizmetler ile anılacaktır. Örnek kişiliği, sevecenliği ve titiz hizmet aşkı ile hafızalarımızda kalacaktır. Acımız büyüktür. Başta ailesi olmak üzere, tüm emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Levent kardeşimizin mekânı cennet olsun, nur içinde yatsın” dedi.

Emniyet Müdürlüğündeki tören sonrası, Tahsin Ağa Camiine getirilen Levent Ulusu’nun cenazesi burada kılınan öğle namazından sonra sevenlerinin gözyaşları arasında Selçuk kabristanlığında toprağa verildi.

Haber: Mehmet Uyaroğlu

YORUMLAR
  1. eşref ulaş dedi ki:

    KIYMETLİ KARDEŞİM LEVENT’İN ZAMANSIZ ARAMIZDAN AYRILIŞI GERÇEKTEN BİZLERİ SARSTI ANCAK BU VAKİTSİZ AYRILIŞLARDA BİLDİĞİMİZ TEK ŞEY ALLAH (CC) NUN SEVDİKLERİNİ BİR AN ÖNCE YANINA ALDIĞIDIR… ALLAH BU AYRILIŞIN ARDINDA KALAN YAKIN VE SEVENLERİNE SABRI CEMİL İHSAN EYLESİN LEVENT KARDEŞİMİN MEKANI CENNET KABRİ PÜR NUR OLSUN

  2. Davut ULUSU dedi ki:

    Canımdan çok sevdigim,acısını en derinden hissettigim kardeşim parçam leventime;başta emniyet müdürü,mesai arkadaşları selçuk halkı komşuları en samimi duygularla sahiplenmiş ve bizi son derece gururlandırmıştır hepsine şükranlarımı sunuyorum sagolsunlar varolsunlar.Yigidime hakkım sonuna kadar helel olsun beklesin bende gelecegim.Ruhu şaad mekanı cennet olur inşallah.

  3. Erdem dedi ki:

    Allah, cümle ahirete intikal edenlere ve sana rahmet eylesin güzel insan, mekanın cennet olsun..