site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Görür’e muhteşem karşılama

Levent Görür’e muhteşem karşılama
21.02.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Selçuk Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Levent Görür’e sürpriz yapan partililer miting gibi görkemli bir karşılama programı düzenlendi.

Ankara da düzenlenen aday tanıtım programından dönen İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür’e destekçileri sürpriz yaparak seçim bürosu önünde meşaleler eşliğinde karşılama programı düzenlediler. Gecenin geç saati olmasına rağmen yüzlerce destekçisi tarafından karşılanan Levent Görür duygu dolu anlar yaşadı. Karşılama programında kısa bir konuşma yapan halkın adayı Levent Görür; “Herkese çok teşekkür ediyorum, İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle siyaset yapıyorum” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti;

Şahsımı karşıladığınız için, iyiliğe ve güzele olan yolculuğumuza katkı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Aday açıklamamızda dediğimiz gibi, bu yoldan dönüş yok. Çocuklarımız için, gençlerimiz için biz başaracağız. Hedefimiz Selçuk Belediyesini kazanmak geri dönmek yok.

BİZİM İTTİFAKIMIZ HALKIMIZLA

Bizim hedefimiz Selçuk halkına hizmet etmek, Selçuk’un daha iyi olması, Selçuk insanının daha iyi hizmetlerden faydalanmasıdır. Bizim sevdamız Selçuk ve Selçuk’un barışa, huzura, demokrasiye ihtiyacı var. Demokratik bir yarışla da biz bu seçimi alacağız.

Buradan yüksek sesle tekrar söylüyoruz. Biz bu süreç içerisinde en büyük ittifakı Selçuk halkıyla, Selçuk sevdalılarıyla ve Selçuk’a gönül veren hemşerilerimizle yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Son sürat, kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sıkmadığımız el, girmediğimiz sokak kalmayacak.

SAHİPSİZLİK SELÇUK’UN KADERİ DEĞİLDİR

Sahipsizlik Selçuk’un kaderi değildir. Bunun farkına varmamız gerekiyor, bunu tek tek bütün Selçuklulara da anlatmamız gerekiyor.

Geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun; hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesi kucaklayıp gönül seferberliği ilan ettik. Selçuk için, gençlerimizin geleceği için bunu yapmak zorundayız.

SELÇUK’A ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Bu memleketin önünü kim açacaksa, çocuklarımızın geleceğini kim düşünerek hareket edecekse; bu memleketin turizmini, bu memleketin ticaretini, bu memleketin eğitimini, bu memleketin sağlığını kim daha ileriye taşıyacaksa, bu memleketin kültürünü ve tanıtımını kim daha iyi yapabilecekse, bu memlekette kardeşliği kim da iyi tesis edecekse; bu memlekette sporunu, kültürünü ve tanıtımını kim daha iyi ifade edecekse, adaleti kim daha iyi sağlayacaksa, kim bu memleketi ayrıştırmayacaksa, kardeşliği tesis edecekse ve kim bu memlekete belediye başkanı seçildiği zaman kapısı sonuna kadar açık, kol kola el ele yürüyecekse Cenab-ı Hak ona nasip etsin o makamı diyorum. İnşallah o görev bizim olduğu zaman, biz o göreve geldiğimiz zaman Selçuklulara söz veriyorum; Söz olsun ki Selçuk bir yıl içinde o özlediği tabloya kavuşacak çağ atlayacak Allah’ın izniyle, Selçuk’a çağ atlatacağız” dedi.

YORUMLAR
  1. Genç delege dedi ki:

    Iyimser parti seçim çalışmalarına hızla devam ediyor diğer partilerde liste savaşları diğer ilçelerde olduğu kavga-dövüş gidiyor rakipleri yerine kendileri ile uğraşıyor devam

  2. Koray dedi ki:

    Halkın adayına selam olsun. Seninleyiz levent başkan