site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Levent Görür Yeniden MHP İlçe Başkanı

Levent Görür Yeniden MHP İlçe Başkanı
15.12.2014
A+
A-

mhp-kongresi-haber-foto (2)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuk İlçe Teşkilatı 11. Olağan Kongresi’nde yerel seçimlerde Selçuk Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür MHP İlçe Başkanı seçildi. Tek listenin çıktığı kongrede, delegelerin tamamının oyunu alan Levent Görür MHP İlçe Başkanı oldu.

Selçuk-Efes tiyatro salonunda yapılan kongreye ilgi oldukça yüksekti. Kongrenin Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongre de büyük bir coşku vardı.

Seçime tek aday olarak giren Levent Görür yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Yerel seçimlerde biri belediye gücü ile yüklendi, biri de iktidar gücüyle. Bizler kendi imkânlarımızla ufak bütçelerle seçime girdik. Onlar oylarını % 14-15 seviyelerinde arttırırken, Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk’ta oylarını % 300 olarak arttırdı. Bu başarıyı yakalamamızda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

GELEN BAŞKANLA GİDEN BAŞKAN ARASINDA HİÇ BİR FARK YOK

Ben hırslı ve kendimden emin bir insanım. Her şeyden önce sizlerden eminim 9 aylık yeni seçilmiş bir yönetim. Tabi henüz erken de olabilir eleştirmek için. Biraz müsaade etmek lazım, biraz görmek lazım fakat biz siyasetçiyiz 9 ay çokta kısa bir süre değil. Selçuk çok da büyük bir yer değil. Yapılan hizmetler her şey ortada. Selçuk’ta hiçbir zihniyet farkı olmadı. 15 yıldır ilçeyi yöneten bir Belediye Başkanı gitti farklı biri geldi fakat aynı zihniyet yine devam ediyor. Yapılan işlere bakıyoruz, Belediye’den işçi atmak, Belediye’ye işçi almak, kardeş şehir, akraba kasaba, futbol turnuvası, basketbol turnuvası, açılan yerlerin tekrardan açılması, bir yerin kapatılıp diğerinin açılması, giden Belediye Başkanı ile gelen Belediye Başkanı arasında hiçbir fark yok. Kapanan, açılan yerler yerine Selçuk’ta ki aç insanları düşünelim. Bunlar için ne yapabiliyoruz. Belediye iş kapısı değil dedik, seçim çalışmalarında söyledik. Ne yazık ki Belediye’yi hala iş kapısı olarak gösteriyorlar. Hatta duyumlarımıza göre seçim zamanında 3500 kadar insana iş sözü vermişler. Selçuk zaten kaç nüfuslu bir ilçe. Şu ana kadar, 150 kadar işçi alabildiler. O da bazı kişileri ekmeğinden ederek, yerlerine bir başkalarını yerleştirdiler. Biz Selçuk’ta acaba yeni işletmeler, yeni iş yerleri açıp da kimsenin ekmeğine engel olmadan istihdam sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Belediye’den işçi çıkarıp, yok onu Vefa almış, bunu Zeynel alacakmış dersek, Selçuk’ta kutuplaşmayı körükleriz.

BELEDİYE SELÇUK’UN SORUNLARI İLE UĞRAŞSIN

İnşallah önümüzdeki dönemde daha değişik projelerle, Belediye Başkanımız işlerine devam eder ve Selçuk’ta bir takım işlerin, projelerin önünü açar. Dedik, Belediye iş kapısı değil, Selçuk’ta otopark sorunu var, Selçuk’ta işsizlik sorunu var, Selçuk’ta hava kirliliği var, Selçuk’ta son zamanlarda yaşamaya başladık sinek sorunu olmaya başladı. İki damla yağmurda elektrikler kesiliyor. Yolları su basıyor. Belediye artık gerçek gündemine dönmeli. Selçuk haklı, gerçekten bunları hak etmiyor. Belediye asortik, sosyetik şeylerle uğraşıyor. Gerçek gündemlerle kimse uğraşmıyor.

Geçtiğimiz hafta AKP Büyükşehir Başkan adayı Binali Yıldırım Selçuk’u ziyaret etti. 12 tane proje yapılmış Selçuk’ta. Projeler hayata geçirilmiş. Ben düşündüm, şimdi siz de biraz düşünün. Selçuk’ta hayata geçen bir proje gördünüz mü? Adam Ankara’dan oturmuş Selçuk’a bakmış, 9 ayda 12 projenin yapıldığını görmüş. Adam da ne göz var biz uzayda mı yaşıyoruz. Belediye’yi bir an önce gerçek gündemine davet ediyorum.

YAKINDA DERNEKLER GÜREŞECEK ARENA DA

Selçuk’umuza yazık. Üç aydır biz mecliste gündem oluşturamıyoruz, önemli şeylere İmza atamıyoruz. Neredeyse üç aydır deve güreşi konuşuyoruz. Meclis ilerleyemiyor, yakında develeri falan çağırmayacaklar dernekler güreşecek arenada. Selçuk’un gündemi bunlar değil. Neymiş bir derneği Vefa Ülgür kurmuş, diğeri de biz siyaset bulaştırmayalım bu işe diyor. Öbür dernekte AKP’ nin kurduğu bir dernek. Madem siyaset bulaştırmak istemiyorsunuz niye kendi derneğinize güreş yaptırıyorsunuz. İnsanları rahat bırakın ve Selçuk için hizmet yapın.

MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ EVETTE VERİR, HAYIR DA VERİR

Bakın Selçuklular, kulağınıza geliyordur iyi dinleyin; bizim meclis üyelerimiz, bizim partimiz, yetkili kurumlarımız kimseye hesap vermez, kendi partisine hesap verir. Bunu Ak Partililere de CHP’lilere de iyi anlatın. Benim meclis üyem bakıyor ki Selçuk’un faydasına bir olay var kalkıyor evet diyor. Vay anam CHP’liler fırtına kopartıyor, AKP’li olmuşuz biz. Ertesi gün başka bir meclis toplantısında bakıyorlar ki Selçuk’un faydasına bir şey yok. Benim meclis üyem hayır diyor. Bu sefer AKP’liler fırtına kopartıyor, Vay efendim biz CHP’li olmuşuz. AKP’liler, CHP’liler neden MHP’li olmuyor. Kimsiniz siz? Kimse kalkıp da ucuz siyaset yapmasın. Milliyetçi Hareket Partili meclis üyesi evet de verir, hayır da verir, canı ne isterse onu yapar.

AKP’Yİ DE CHP’Yİ DE UYARIYORUZ

Belediye Başkanının başarısızlığı bizim lehimize olur fakat ben isterim ki Selçuk’un lehine olsun. Belediye Başkanı başarılı olsun, Selçuk bir beş yıl daha kaybetmesin. Aliağa’da bizim bir Belediye Başkanımız var, Serkan Acar adında genç bir arkadaşımız. Ne AKP’li meclis üyeleri ne de CHP’li meclis üyeleri Başkanının bir tek maddesine bile evet demiyorlar. Biz yine elimizi vicdanımıza koyduk, gerekli yerlerde gerekli destekleri veriyoruz. Burada AKP’yi de, CHP’yi de uyarıyoruz, İl Başkanlığımız da uyardı, onlardan gelen direktif doğrultusunda biz de uyarıyoruz. Aliağa’da ki kardeşimize böyle davranılmaya devam edilirse, bizim elimiz hep hayır’a kalkar, bunu herkes bilsin, kimse de bizi suçlamasın. Biz at gözlüğü takmadık, iyi şeyleri takdir etmesini, teşekkür etmesini iyi biliriz.

MİLLETE MAKARNA, KÖMÜR, YANDAŞA MİLYON DOLARLAR

12 yıl önceye gidelim ve ben size bir şeyler sorayım. “Ne Mutlu Türk’üm” demekten utanan yöneticiler var mıydı 12 yıl önce, bebek katiline lider, sayın, özgürlük savaşçısı deniliyor muydu 12 yıl önce, ülkeyi yönetenler; Türk, Kürt, Laz, Çerkez diyerek 37 etnik gruba ayırıyor muydu önceden, ses kayıtlarınla, görüntülerle ispatlanmış hırsızlıklar, yolsuzlular ört pas ediliyor muydu 12 yıl önce, bunları ortaya çıkan polisler tutuklanıp, hırsızlar serbest bırakılıyor muydu 12 yıl önce, Türk insanı makarnaya, kömüre oy veriyor muydu 12 yıl önce, övündüğümüz hayvancılığımız bitme noktasında mıydı 12 yıl önce, fakirin askerlik yapacağını, zenginin parayla selam çakacağını düşünür müydük 12 yıl önce, Atatürk büstlerinin kırıldığını, bayrakların yerlerde süründüğünü hayal edebilir miydik 12 yıl önce. Millete makarna kömür, yandaşa milyon dolarlar. Açın gözlerinizi bakın hayaldi gerçek oldu bütün bunlar.

SİZ KİMSİNİZ ATATÜRK’LE ERDOĞAN’I BİR TUTUYORSUNUZ

Elimde Tayyip Erdoğan için kendi adamları tarafından söylenen bazı doneler var. Bu adamın kaçak sarayları nasıl, ne cesaretle yaptığını zaten bunlar açıklıyor. AKP Düzce Milletvekili, Fevai Arslan, “Erdoğan Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplayan bir liderdir.” AKP Aydın İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, “Erdoğan ikinci Peygamberdir”, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Dünya lideri”, AKP Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, “Erdoğan ümmetin lideri” Erdoğan’ın danışmanı Yiğit Bulut, “Benim Atam”, Egemen Bağış, “Erdoğan ikinci Atatürk olacak” sen kimsin de Erdoğan’ı Atatürk’le bir tutuyorsun. Şurada bir silah patlasa önce Erdoğan kaçar, Atatürk yalın ayak kurtardı bu ülkeyi. Sen kimsin Atatürk’le Erdoğan’ı bir tutuyorsun. Bu insanlar bunları söyleyince, bu adam da gider kendine kaçak saraylar yapar. Vatandaşların da milyon dolarlarını da bu saraya yatırır.

ÜLKÜCÜ HAREKET NEREYE İSTERSE ORAYA GİDER

Bu iktidar, Ülkücü Hareketi çok kaşıyor. Oraya gidemezsin, buraya gidemezsin, her yere gittik. Bütün bunlar yetmedi bir de Bingöl’e git dedi. Yakında benim babam senin babanı döver muhabbetine girecek. Siyaseti bu duruma getirdiler ama ne yaptı Genel Başkanımız, Tunceli de benim memleketim Diyarbakır da benim memleketim İzmir de benim memleketim diyerek herkesi her yeri sahiplendi. Sayın Başbakan, sen bunları söylerken hiç utanmadın mı? Bir ülkenin Başbakanı, ülkenin asayişinden sorumludur. Bir vatandaşın bir yere gidemiyorsa bu senin sorunundur. Sen Başbakan olarak Tunceli’ye 5000 polisle girebiliyorsan, Diyarbakır’a 5000 polisle girebiliyorsan, sen bu işi yapma git. Ülkücü Hareket oraya kendi başına gider. Nereye isterse oraya gider.

DEVLET BAHÇELİ BAŞBAKAN OLACAK

Benim liderimle, Tayyip Erdoğan’ı kıyaslıyorlar, Tayyip 20 yıl önce arkadaşının arabasını ödünç alır gezerdi seçim çalışmalarında. Cebinde de metelik yoktu. Benim liderim 15 yıldır Milletvekili maaşını öğrencilere bağışlıyor. Erdoğan şimdi milyon dolarlarla oynuyor, benim liderim hala maaşını gariban öğrencilere bağışlıyor. Bunları anlatın insanlara.

Biz Türkiye’yi yöneten bu yöneticileri hak etmiyoruz. Hakkımızı sandıklar da arayacağız. 6 ay sonra seçim var, evde oturmakla değil, herkese her şeyi anlatmakla başaracağız. İlk hedefimiz 6 ay sonraki seçimlerde liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’yi Başbakanlık makamına yerleştirmek olmalıdır” dedi.

KARATAŞ: SELÇUK İLÇE TEŞKİLATINI KUTLUYORUM

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Selçuk İlçe Teşkilatımız gerek parti teşkilatı gerekse Ülkü Ocakları Teşkilatı olarak yıllardır birlikte beraber çalışma iradesini ortaya koymuş. Selçuk’ta başarıyı yakalama adına inançla, şevkle çalışmışlardır. Bu sebepten dolayı geçmiş seçimlerde ortaya koymuş oldukları performanstan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.

MHP’li Karataş’tan Delican’a ‘Fatih’ çıkışı

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın Kınık ilçesinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Fatih Sultan Mehmed Han’a benzetmesine değinen MHP İl Başkanı Necat Karataş, “Evet Doğru, biri bir çağ açıp bir çağ kapattı. Türk Milletine yeni ufuklar kazandırdı ve gemileri karadan yürüttü. Diğeri ise Türklük çağını ve Türk Milletinin ufkunu kararttı, gemicikleri ve ayakkabı kutularını yürüttü. Bu benzetme tam anlamıyla münasebetsizliktir. Haddini ve ne konuştuğunu bilmemektir” dedi.

“SİZLERLE HER TÜRLÜ MÜCADELEYE HAZIRIM”

MHP İl Başkanı Necat Karataş, sözlerine şöyle devam etti; “Bundan sonraki vazifemiz bu onurlu mücadelenizi taçlandırmak olacaktır. Her türlü imkânsızlığa, yokluğa ve mağduriyetlere rağmen yıllardır destan yazıyorsunuz. Hepinizi biliyor verdiğiniz soylu mücadelenin ne kadar büyük olduğunu görüyorum. Sizlerle birlikte her türlü mücadeleye de fırtınaya da hazırım. Şimdi hedefimiz iktidar, hiç kimseyi ayırmadan herkesten oy isteyeceğiz. Herkese anlatacağız, herkesi bu kutsal mücadeleye davet edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Tüm delegelerin oyunu alan Levent Görür bir yıl aradan sonra tekrar ilçe başkanı seçildi.

Levent Görür Başkanlığında oluşan yeni MHP Yönetimi şu şekilde;

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

Hakan Göllücelioğlu, Hasan Savaşer, İbrahim Çerçioğlu, İbrahim Koral, İsmail Bağcı, Maksut Çalışkan, Memiş Esener, Mesut Yıldırdı, Numan Yılmaz, Önder Avcı, Refik Adıyaman, Süleyman Koçyiğit, Yiğit Meral, Zeki Önle.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Menderes Şahin, Özcan Gücey, Oğuz Turhan, Hüseyin İritaşlı, Tayip Can, Onur Tığlıoğlu, Ali Köyyerli, Serdar Dağlı, Mehmet Kunt, Enver Arslanbaş, Eşref Dinler, Ömer Alpçetin, Muammer Esener, İsmail Yalçınkaya.

İl delegeleri Asil Üyeleri:

Abdullah Öznur, Ahmet İğci, Ali Gümrah, Cafer Ata, Levent Görür, Mehmet Emin Demirkol, Nihat Özkan, Nilgün Çelebi, Ömer Öztürk

İl Delegeleri Yedek Üyeleri:

Alpay Bozkurt, Elveda Turan, Halil Palamutçu, Hatice Arzıman, Hediye Esener, Leman Uysal, Öner Naci Athan, Sabriye Altınel, Venar Nakışçı’dan oluştu.

Haber: Seda Konukwww.SelcukHaber.com

LEVENT GÖRÜR’ÜN DEVE GÜREŞLERİ HAKKINDA Kİ AÇIKLAMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.



MHP SELÇUK İLÇE BAŞKANI LEVENT GÖRÜR’ÜN KONUŞMASININ TAMAMINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

MHP İZMİR İL BAŞKANI NECAT KARATAŞ’IN KONUŞMASINI AŞAĞIDA Kİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

mhp-kongresi-haber-foto (1)

mhp-kongresi-haber-foto (3)

mhp-kongresi-haber-foto (4)

mhp-kongresi-haber-foto (5)

mhp-kongresi-haber-foto (6)

mhp-kongresi-haber-foto (7)

mhp-kongresi-haber-foto (8)

mhp-kongresi-haber-foto (9)

mhp-kongresi-haber-foto (10)

YORUMLAR
  1. TALİYE SARICA dedi ki:

    VATAN VE MİLLET İÇİN DAVASININ ARDINDA OLAN ÖZVERİYLE ÇALIŞAN CANIM KARDEŞİME HAYIRLI OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI ALLAH NASİP ETSİN

  2. med dedi ki:

    yolunuz açık olsun.

  3. hasan dedi ki:

    yeni yönetiminizi kutlar,başarılarınızın devamını dilerim.Allah yar ve yardımcınız olsun.

  4. Anonim dedi ki:

    hayırlı olsun başarılar

  5. Anonim dedi ki:

    Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

  6. ESNAF dedi ki:

    ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYO İNŞALLAH 4 SENE SONRA BU HABER SİTELERİNDE BELEDİYE BAŞKANI LEVENT GÖRÜR YAZAR

  7. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Levent kardeşim, hem sana hem Selçuğumuza hayırlı, uğurlu olsun, Allah utandırmasın…

  8. Ömer Çelik dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun Allah yolunuzu açık etsin Başkanım

  9. Sercan dedi ki:

    Selçuk a değer katan yürekli levent abim senden birlik olmayı öğrendik değerlerimizi korumayı öğrendik. Inşallah sırada belediye başkanligi var. Allah yardımcımız olsun. ..