site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Levent Görür Seçmenini Sağ Duyulu Olmaya Çağırdı

Levent Görür Seçmenini Sağ Duyulu Olmaya Çağırdı
11.03.2014
A+
A-

1

MHP Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür kendisine oy verecek seçmenleri sağduyulu olmaya çağırdı.

Her türlü siyasi partiden bana oy verecek olan değerli Selçuklular herkes biliyor ki seçimler sandıklarda kazanılır. Biz sizlerin oyları ile bu seçimi kazanacağız.

Seçimi kaybedeceği hissine kapılan bazı siyasi partilerin taraftarları bize ve şahsıma her türlü çamuru atıyorlar ve atmaya da devam edecekler. Bunları boş verin lütfen tartışmaya girmeyiniz.

Bu süreçte bizleri provoke edecekler sakın ola tahriklere kapılmayın. Selçuk’ta diğer ilçelere örnek olacak bir seçim yapmak istiyoruz. Herkesi kucaklıyoruz.

Ve tüm halkımızı sağduyulu olmaya çalışıyoruz.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sen yürü başkanım millet yürüyecek arkandan.
    Bu seçim Selçuk’ta haramla helalin seçimi oldu artık.
    Bu köhne düzeni yıkacak tek kişi sensin Levent Başkan.

  2. Anonim dedi ki:

    bu kısır döngü bitecek,selçuk seninle değişecek,gelişecek inşallah.Allah yolunu açık etsin.

  3. murat dedi ki:

    tahriklere kapılmadan desteğimiz sürecek inşallah seni başkan olarak göreceğiz.

  4. hasan dedi ki:

    millet seninle olacağına inanıyor gönlümüz seninle oyumuz senin.

  5. Anonim dedi ki:

    İŞADAMLARI DEĞİL HALK KAZANACAK

  6. selçuklu dedi ki:

    en büyük sensin LEVENT Başkan inşallah belediye başkanı olursun

  7. Anonim dedi ki:

    başkan sana söz ..itle köpekle işimiz yok ..30 marta kadar sinirlerimizi aldırdık

  8. Anonim dedi ki:

    isteyen istediğini desin sen 30 mart akşamı selçuk belediye başkanı olacaksın.

  9. nuri dedi ki:

    sevgi kazanacak diyorsanız eğer levent görür ü seçin, değişim diyorsanız eğer levent görür ü seçin.

  10. neşe koç dedi ki:

    mutlaka kazanacağız levent görür seçin her zaman arkasındayız

  11. ALİ dedi ki:

    yeter artık, işimiz hizmet gücümüz SELÇUK diyene bakın, 15 yıldır aynı senaryo, seçim gelir meydana çıkar, işçi alımı başlar, seçimden sonra çıkışlar başlar, yani hep selçukluları kandırdın sen vefa ülgür, 30 martta SELÇUK VE KÖYLER AND içti, değişim şart, değişimin adı ALLAH’IN izniyle MHP ADAYI LEVENT GÖRÜR, AÇIK ARA farkla seni sandıklara gömeceğiz vefa ülgür son 17 günün kaldı

    1. Anonim dedi ki:

      Valla inşallah dediğiniz gibi bir değişim olur artık. Çünkü selçuk’un çok daha iyi bir başkana ihtiyacı var ve hakkı da bu.

  12. yalçın kaya dedi ki:

    sağduyulu açıklamanızdan dolayı tebrik ederim.

  13. arkadaş dedi ki:

    zeynel bey seçimden sonra kazanırsa istifa edip bağımsız olucam diye açıklamalar yapıyormuş.nasıl oluyor bu?iki yüzlülük değil mi bu oy toplamak için.ayrıca bir sürü insana iş sözü verilmiş.Selçuk’un kapasitasi belli.kimi nereye iş için yerleştirecek.Vefa Bey de sağolsun yıllarca fezaya götürdü bizi.

  14. Metin dedi ki:

    Bravo Levent bey işte devlet adamlığı budur.Sorumlu siyasetçi böyle olur.Tahriklere kapılmadan seçim kampanyanı sürdür.Başarı senin olacaktır. Artık insanlar sertlik istemiyorlar.

  15. NECMİ DOĞANER dedi ki:

    ÇARE LEVENT BAŞKANDA BELEVİ SENİNLE BAŞKANIM,

  16. Bağımsız. dedi ki:

    Yenilik şart İnşallah kazanırsın Levent kardeş. Ne tatlı koltuk bir oturdularmu kalmak bilmiyorlar.

  17. selçuk gençligi dedi ki:

    sen rahat ol başkanım selçuk gençligi arkanda onların her ikiside senin nasıl biri oldugunu iyi biliyor sen buzamana kadar herkese kıyak yaptın şimdi sıra bizlerde10 yıldır rahmetli mehmet onbaşıylan ikinizin tüm selçu ka iyilikleriniz oldu 10 yıldan buyana fakir çocukları hiç karşılık beklemeden sünnet yaptırttınız bırakta artık sana bizde otuz mart günü oylarımızla teşekkür edelim başkanım..

  18. S.ada dedi ki:

    Levent başkanım bir CHP li olarak söylüyorum bunları ve çoğu CHP li arkadasımda benim gibi düşündüğünü biliyorum Selçuk ta cok kararsız var ama ben inanıyorum ki bu seçimlerden alnının akı ile çıkacaksın son güne kadar arkandayız başkan yolun acık olsun bu kadar net söylüyorum SELÇUK HALKINA HAYIRLI UĞURLU OLSUN !

  19. Anonim dedi ki:

    30 martta o güneş senin için dogacak eyyyy zulmün yolsuzlugun karşısında kaya gibi duran güzel insan allah yolunu açık eylesin aminnnnnn.