site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Levent Görür’den Bayram Bozdemir’e hodri meydan

Levent Görür’den Bayram Bozdemir’e hodri meydan
11.08.2016
A+
A-

MHP Selçuk ilçe Başkanı Levent Görür’den ilçe gündemini sarsacak açıklamalar geldi. Görür yapmış olduğu açıklama da ülkücüden paralel çıkmaz, devlet düşmanı çıkmaz dedi.

İşte MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’ün o açıklamaları…

Sevgili Selçuk Halkı…

Ülke gündemini sarsan 15 Temmuz darbe ve ülkemizin birliğini bozma girişiminden Türk halkının sağ duyulu ve vatan sevgisi sayesinde kurtulduk. Lakin yaşanan bu olumsuz olaylardan kendine vazife çıkartan bazı kişiler dayanıksız, aslı astarı olmayan, kargaların bile güleceği bazı iddialarla kamuoyunda gündem yaratmaya çalışıyorlar. Bahsettiğim kişi Selçuk’ta gazetecilik yaptığını sanan Bayram Bozdemir isimli şahıstır. Sağa, sola resimler atıp hakkımda kamuoyu oluşturmaya çalışmaktadır. Kendisiyle üç yıl önceden görülmüş bir hakaret davam olduğu için kelimeleri özenle seçiyorum. Tekrar mahkemeye verip çocuklarımın rızkını yemesin diye.

TEK DERDİMİZ ATA TOPRAKLARINI GÖRMEKTİ

Sevgili Selçuklular yaklaşık bundan iki buçuk, üç yıl kadar önce ben, Meclis Üyemiz, Ocak Başkanımız, partililerimiz, Ziraat Odası Başkanı ve yöneticileri yani büyük bir grup halinde Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan gezisine gittik. Burada bizi cezbeden orada ki iş alanları yada zirai faaliyetler değildi. Malumunuz üzere Milliyetçiler olarak bizim tek derdimiz ata topraklarını görmekti ve gayette güzel bir gezi oldu. Malumunuzdur ki gezilerde fotoğraflar çekilir. Kendi paralarımızla gittiğimiz kendi paralarımızla tatil yaptığımız bu ziyaretin Fotoğraflarını da kendi sosyal medya hesaplarımızda paylaşmakta herhangi bir sakınca görmedik ve hala hesaplarımızda bu fotoğraflar mevcuttur.

Gelelim işin özüne…

Bizim Selçuk’tan ata yurdumuza yapmış olduğumuz gezi grubunun içinde Selçuklu işadamlarından Ramazan Açıkgöz isimli arkadaşta vardı. Tabii ki fotoğraflarda.

Bayram Bozdemir hangi amaçla, hangi kafayla bu geziden ve fotoğraflardan bir şeyler çıkarmaya çalışmakta. Bu fotoğrafları iş adamlarının facebook adreslerine atıp altına da tuhaf tuhaf şeyler yazıp nerelere varmak istediğini anlamış değilim.

Bak gazeteci beni iyi dinle benim Ramazan Açıkgöz ile olan bütün ticari ilişkim tavuklarıma aldığım 2 kg. buğdaydır. Ama Selçuk halkı çok merak etmektedir. Sen gazetene bu arkadaştan, Çulhacı’dan vb. bu güne kadar kaç paralık reklam aldın. Bunu açıkla.Özellikle Çulhacı’ya kaç sefer gittin bu işlerle ilgili neler konuştun ve kendisinden habersiz kaç reklamını yayınlayıp sonrada gidip parasını istedin. Sen bir otel sahibine benim resimlerimi atıp altına da acayip sordular sordun mu? Yok senin otelinde konaklayan cemaatçi oldu mu diye sordun mu? Sakın kızına yapacağın düğün masrafı sana fazla gelmesin. Anladın sen onu….

ÜLKÜCÜDEN DEVLET DÜŞMANI ÇIKMAZ

Bak gazeteci beni iyi dinle; senin amacını ben biliyorum. Levent MHP’nin başından giderse size gün doğacak. Peki İl Başkanımı arama hadsizliğini gösterdiğinde aldığın cevap sana kapak oldu mu? Ülkücüden devlet düşmanı çıkmaz. Sen çok mertsen, AKP İlçe Başkanı olduğun dönemlerde cemaatçilerle olan ilişkilerini yaz. Kol kola yürüyordunuz beraber yürüyordunuz bunları yazsana. Cemaatçiler Selçuk’ta ne genel seçimlerde nede aday olduğum yerel seçimlerde bana bir tek oy vermediler. Biraz bundan bahsetsene. Almışsın eline bir fotoğraf zırvalıyorsun. Bu memlekette ne fotoğraflar var devlet büyüklerinin Fettullah’la çekilmiş. Sen ne demek istiyorsun devlet büyükleri de bir fotoğrafla Feto’cu mu oluyor Bayram bunun cevabını ver.

HAKKIMI YARGIDA ARAYACAĞIM

Almışsın eline fotoğraf makinesi Selçuk’u dizayn etmeye çalışıyorsun. Hadi bakalım ha cesaret madem ki büyük gazetecisin. Yap bakalım yakın çevrenden bu işlere bulaşmış insanların haberini, sen biliyorsun onları. Senin partinin İl Başkanlığı binası bile bunlarınmış. Hadi at bakalım oraya da bir çamur.

Bak Levent Görür’den sana ekmek çıkmaz hakaretten bir kere 1750 TL verdim. Bir daha da olmaz, hakkımı yargıda arayacağım, savcılıkta görüşeceğiz.

YAZMAYA VE ARAŞTIRMAYA CESARETİN VARSA…

Gündem mi değiştirmek istiyorsun bak sana bir iki tiyo vereyim gündemi değiştir. Tabi ki yazmaya ve araştırmaya cesaretin varsa. Bugüne kadar sadece resimlerde gördüğümüz büyük projelerin hangisi hayata geçti. İktidarın hangi nimetleri Selçuk’a geldi.

Belediye Başkanına kim neler için baskı yapıyor?

Arvalya da ki imar durumu ne oldu, kimler neler istiyor?

Şu gitsin şu atansın şu çok kötü, yok bu gelsin diye yazılmış mektuplar var. Onlardan bahsetsene.

Bak kardeşim benim hayatımda kişisel olarak yanlışlarım olabilir. Amma velakin benim hayatımda siyasi anlamda veya böyle cemaatmiş, tarikatmış gibi olaylarda bir tek leke bulamazsın. Sen kendi etrafına bir bak bu dümenleri planladığın, tasarladığın insanlar varsa onlara bir bak. Daha çok malzeme bulursun.

ÜLKÜCÜ’DEN PARALEL FALAN ÇIKMAZ

Orman Şefliğini kullanarak ceza aldırıp görevden aldırma meselesini başaramayanlar şimdi de buradan girmişler. Gülüyorum halinize. Ülkücü’den paralel falan çıkmaz. Paralelin çıktığı yerleri bütün halkımız görüyor. Pişman olanlar, aldatılanlar, ahmaklar, yanılanlar nereden çıktı kamuoyunun malumudur.

Benim hakkımda kimin elinde ne belge, bilgi varsa açıklamazsa şerefsiz namussuz ve müfteridir.

Ne Mutlu Türk’üm Diyene…

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ben hüseyin Bardakçı bu gazeteci arkadaş neyin peşinde bilmiyorum mhp ilçe başkanı Sayın levent görür Selçukta halka mal olmuş birisi kıskanıyor olabilir ama iftira karalama iyi bir şey degil

  2. Anonim dedi ki:

    Bayram Bozdemir Beyefendi anlaşılan fetöcü avına çıkmışsın. Bence sen avını , ” beraber yürüdüğünüz yollarda” ararsan kesin bulursun.