site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kuşadası’nda “Mavi Bayrak” Ödül Töreni

Kuşadası’nda “Mavi Bayrak” Ödül Töreni
09.06.2016
A+
A-

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından organize edilen “Mavi Bayrak” ödül töreni, Kuşadası Charisma De Luxe Hotel’de düzenlenen bir kokteylle sahiplerini buldu.

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından Avrupa’da 30, dünya çapında ise 50 ülkede uygulanan “Mavi Bayrak” uluslararası çevre ödülü, Kuşadası Charisma De Luxe Hotel’de düzenlenen bir kokteylle sahiplerini buldu. Plaj ve marinaları kapsayan “Mavi Bayrak” töreninde, Kuşadası’nda bulunan 21 plaj ve marina ödüle layık görüldü. Dünya sıralamasında 2. sırada bulunan Türkiye’de, kıyı uzunluğu göz önüne alındığında en çok Mavi Bayrak sayısını elinde bulunduran Kuşadası, geçen yıl 18 olan Mavi Bayrak sayısını 21’e çıkardı.

Gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen ve uluslararası çevre ödülü olan Mavi Bayrak törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit ile Ayşe Şerifoğlu, otel ve tesis temsilcileri katıldı.

Kuşadası Belediyesi’ne Üç Mavi Bayrak

Kuşadası Belediyesi’ne ait Arya Turistik Tesis A.Ş.tarafından işletilen Kadınlar Denizi Halk Plajı, Green Beach Halk Plajı ve Milli Park İçmeler Koyu olmak üzere üç “Mavi Bayrak” ödülüne layık görüldü. Gelecek yıl dünya sıralamasında birinci olmak için daha fazla çalışacaklarını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası’na laik görülen 21 bayrak için emeği geçen herkese teşekkür etti. Kuşadası’nın en iyi plajlara sahip olduğunu belirten Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası’nın 2017 yılında dünya sıralamasında birinci olabilmesi için plaj ve marinaların çevre temizliği konusunda daha fazla titizlikle çalışması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı tarafından otel ve tesis temsilcilerine ödülleri verildi.

Bu yıl Kuşadası’nda Mavi Bayrak ödülüne laik görülen marina ve plajlar şöyle; Pinebay Otel Çam Limanı Plajı, Tusan Otel Pigela 1 Plajı, Kuştur Tatil Köyü Pigela 2 Plajı, Korumar Otel Plajı, Charisma Otel Plajı, Kadınlar Denizi Plajı, İmbat Otel Plajı, Blue Sky Otel Plajı, Green Beach Plajı, Sealight Resort Plajı, Amara Sealight Plajı, Ömer Tatil Köyü Plajı, Fantasia Otel Plajı, Ephesia Beach Otel Plajı, Ephesia Otel Plajı, Atlantique Holiday Clup Plajı, Grand Belish Otel Plajı, Palm Wings Resort Otel Plajı, Flora Garden Ephesus Plajı, Milli Park İçmelere Plajı ve Setur Marina.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.