site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuşadası’nda Bayram Hareket Getirdi

Kuşadası’nda Bayram Hareket Getirdi
09.07.2016
A+
A-

Kuşadası’nda Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte yerli turist akını yaşanıyor.

Bayram tatili dolayısıyla Kuşadası sahilleri yerli turistlerle doldu taştı. Türkiye’nin en gözde tatil merkezlerinden birisi olan Kuşadası’na bayram tatili nedeniyle günübirlik turistlerle birlikte yaklaşık 1 milyon yerli turist giriş yaptı, otellerdeki doluluk oranı ise yüzde 90’ları aştı. Resmi bayramın ilk üç günü ise doluluk oranları yüzde yüze ulaşırken, bu üç gün Kuşadası’ndaki otellerde yer bulmak imkansız hale geldi.

Bayram tatili için günübirlik ve konaklamalı olarak Kuşadası’nı tercih eden tatilciler mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havanın da etkisiyle soluğu plajlarda ve su parklarında aldı. Sezon başından beri boş olan Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Plajı’nda insan selini andıran iğne atsan yere düşmez görüntüler oluştu.
Kaynak: haberaydin09.com

kusadasina_bayram_hareketi2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.