site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kuşadası Turizm Platformu ” Slogan Yarışması ” Düzenliyor

Kuşadası Turizm Platformu ” Slogan Yarışması ” Düzenliyor
02.04.2018
A+
A-

Kuşadası Turizm Platformu, Kuşadası Belediyesi Encümen Salonu’nda toplandı. 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Turizm Haftası programına ilişkin fikir alışverişinde bulunulan toplantıda “Kuşadası Sloganını Arıyor” başlığıyla bir slogan yarışması düzenlenmesi kararı alındı.

Kuşadası Belediyesi’nin davetiyle gerçekleşen Kuşadası Turizm Platformu toplantısına Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çalım, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer, KODER Başkanı Tacettin Özden, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Üyesi Fahrettin Çiçek, Aydın Turist Rehberleri Odası Başkan Yardımcısı Ozan Sayın, Kuşadası Kent Konseyi Sekreteri Yavuz Yora, CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse, EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü, Kuşadası Selanik Mübadilleri Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Ahmet Altunsoy katıldı.

Toplantıda, Kuşadası’nın tanıtım çalışmalarında kullanılmak ve marka değerini arttırmak amacıyla bir slogan yarışması düzenlenmesine karar verildi. Sekreteryasını ATRO’nun yürüteceği yarışmanın şartnamesini, ödüllerini ve jürisini belirlemek üzere Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Ticaret Odası, KODER, TÜRSAB ve ATRO temsilcilerinin yer aldığı bir Yürütme Kurulu oluşturuldu. “Kuşadası Sloganını Arıyor” başlığıyla ulusal çapta tüm halka açık olarak düzenlenecek olan yarışma ile İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki ayrı sloganın belirlenmesi ve tüm tanıtım çalışmalarında bu sloganın kullanılması hedefleniyor.

Kuşadası Turizm Platformu toplantısında ayrıca 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Turizm Haftası’nda düzenlenecek etkinliklere ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Halkın turizm alanında bilinçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekilen toplantıda bilgilendirme, eğitim ve farkındalık çalışmalarının arttırılması gerektiği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.