site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kuşadası Belediyesi’nden 20 Noktaya Spor Aleti

Kuşadası Belediyesi’nden 20 Noktaya Spor Aleti
14.01.2016
A+
A-

Kuşadası Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan farklı noktalara spor alanı yapıyor. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen açık hava spor alanları projesi kapsamında çalışmalar devam ediyor.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından spor alanı çalışmaları Özer Türk Stadyumu, Ramada Otel yanı, Andaç Sitesi yanı, Güneş 2 Sitesi yanı Gürbüz ve Gürhan İnan parklarında tamamlanırken diğer 13 noktada devam ediyor. Çalışmalar Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri ile sürecek.

Öte yandan Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından spor aletlerinin yanı sıra, ilçe sınırları içerisinde bulunan 25 parkta yer alan yıpranmış çocuk oyun grupları yenilenecek.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sibel Filiz Sarıgöl, Kuşadası’nı daha bakımlı ve donanımlı parklara kavuşturmak için çalıştıklarını belirterek “Kuşadası park ve bahçelerindeki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar belirlenmiş 7 noktaya spor aleti yerleştirdik. Bu proje kapsamında toplamda 20 noktaya spor aleti yerleştireceğiz. Ayrıca önümüzdeki haftalarda 25 parkta çocuk oyun gruplarını yenileceğiz. Hedefimiz vatandaşa kaliteli hizmet suna bilmek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.