site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kurumlararası işbirliği sonuç vermeye devam ediyor

Kurumlararası işbirliği sonuç vermeye devam ediyor
17.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi, özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının sorunlarının çözümü konusunda kurumlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. İletilen talepleri değerlendirerek gerekli ihale ve çalışmaları başlatan İzmir Valiliği, bu kapsamda Belevi, Gökçealan, Acarlar ve  Zeytinköy Mahallelerinin alt yapı ihtiyaçlarıyla ilgili olarak, muhtelif yolların kilit parke kaplama işleri ve yol yapım çalışmaları hız kesmiyor.
 
Çalışmalar Selçuk’un üzüm bağlarıyla ünlü Gökçealan Mahallesi’nde devam ediyor. Yapılacak diğer çalışmalarla mahallelerin toplamda 16 bin 510 metrekarelik alana kilit parke taşı döşenmiş olacak.

Acarlar Mahallesi Kınalı Köprü Mevkii ve Şirince Mahallesi Bademlik Mevkii de 6,20 Km’lik kısmının arazi yol yapımıyla ilgili olarak yine İzmir Valiliği tarafından yapım programına alınmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel BAKICI; “ Öncelikle kendi olanaklarımız dahilinde mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bizlerin yetişemediği ve destek almamız gerektiği konuları da ilgili kurumlarımıza aktarıyoruz. Taleplerimiz konusunda oldukça da  mesafe kaydetmiş olmamız sevindirici. Bu mana da Sayın valimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Mahallelerimiz için; yaklaşık 35 km’lik arazi yolları, meydan düzenleme, düğün salonu,  sathi kaplamalar, dere geçişleri için yerleştirilecek menfezler, ilgili kurumlara ilettiğimiz taleplerimizin önemli bir bölümünü oluşturuyor. Gökçealan Mahallemizdeki kilit parke kaplama ile Kınalı Köprü mevkii deki yol yapım çalışmalar halen devam ederken ilettiğimiz taleplerin bir bölümü de 2018 yılı yatırım programında yer almaktadır ” diye konuştu.
 
Selçuk Belediyesi daha önce de Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve İzmir Kalkınma Ajansı katkılarıyla (Sanayi Güzelleştirme Projesi) kente yeni spor alanları kazandırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.