site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kuru bakliyatın adresi Mevlana ticaret

Kuru bakliyatın adresi Mevlana ticaret
12.12.2014
A+
A-

mevlana-ticaret (4)

Yıllardır Selçuk’ta un ve kuru bakliyat ürünleri satışı yapan Mevlana ticaret fiyatlarının ucuzluğu ve kaliteli ürünleri ile ilçemizde ki büyük marketlerle yarışıyor. Ayrıca her türlü temizlik ürünleri, yem çeşitleri (Büyükbaş, Küçükbaş, Kanatlı yemi, kedi ve köpek mamaları ile de müşterilerine hizmet veriyor.

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez gıda maddeleri arasında yer alan bakliyat; geçtiğimiz yıllarda, “fakir ve köylü yemeği” gibi tanımlarla sofralarımızdaki önemini giderek kaybetmişti. Ancak son zamanlarda, dünyanın çeşitli ülkelerinde beslenme uzmanları tarafından yapılan çalışmalar; bakliyatın, hem beslenmemiz hem de vücut sağlığımız açısından “ne kadar önemli ve vazgeçilmez” olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

İlçemizde ki kuru bakliyat satıcılarından Mevlana ticaretin işletmecisi Ramazan Açıkgöz gazetemize yapmış olduğu açıklama da; İlçemiz halkına yıllardır hizmet vermeye çalışıyoruz. Sağolsunlar ilk açıldığımız günden bugüne kadar hep bizlere destek oldular. Büyük alışveriş merkezlerinin yerine bizleri tercih ettiler. Bizlerde her keseye uygun kaliteli ürünlerle bu ilgiye karşılık vermeye çalıştık. Şuanda fiyatlarımız büyük marketlerle yarışıyor, daha kaliteli ürünleri daha hesaplı fiyata vatandaşlarımıza sunuyoruz. Kış aylarının vazgeçilmez malzemesi kuru baklagiller, Lezzetli, doyurucu ve uyumlu yapılarıyla sağlığınıza sağlık katacak bu minik taneciklere sofranızda yer açın. Mağazamızda kuru bakliyatın her türlü çeşidini bulabilirsiniz. Müşterilerimize en iyi kaliteli hizmeti verme yolunda hızla ilerliyoruz” diye konuştu.

mevlana-ticaret (1)

mevlana-ticaret (2)

mevlana-ticaret (3)

YORUMLAR
  1. ccc dedi ki:

    dürüst insanlar dürüst işletme..Allah yolunuzu açık etsin