site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kurtulmuş Sözlerini Çabuk Yuttu

Kurtulmuş Sözlerini Çabuk Yuttu
30.05.2013
A+
A-

numan-kurtulmus

“İstanbul’da tabiata zarar verilirse 1 milyon kişiyi 1 milyon ağaca zincirleriz.”

“İstanbul’da tabiata zarar verilirse 1 milyon kişiyi 1 milyon ağaca zincirleriz, ağaçlarla birlikte bizi de kesmeleri gerekir” diyen Kurtulmuş, sözlerini unuttu.

Geçtiğimiz yıl AKP’ye katılan HAS Parti Eski Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, sözlerini çabuk unuttu. Geçtiğimiz yıllarda AKP’yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı tabiatın tahrip edilmesi konusunda da çok sert bir dille eleştiren Kurtulmuş, şimdi milyonlarca ağacın katledileceği projelerde Başbakan’ın yanında yer alıyor.

“1 MİLYON KİŞİYİ AĞACA ZİNCİRLER, KESTİRMEYİZ”

Kurtulmuş, geçtiğimiz sene Kanal İstanbul projesi için “İstanbul’un topografyasını değiştirme hakkına kimse sahip değildir. Bu arkadaşlar ticari görüyorlar her şeyi. Boğazdaki trafik rahatlayacak diyorlar. Kolaysa gelsinler, tabiatın yıkılmasına mani oluruz. ‘1 milyon kişiyi 1 milyon ağaca zincirleriz, ağaçlarla birlikte bizi de kesmeleri gerekir.” diyerek tabiata verdiği önemin altını çizmişti.

“BAKKALLAR AVM ÖNÜNDE DİLENİR”

“2023′de bu Erdoğan iktidarda kalırsa AVM’lerin önünde kasapların, bakkalların, manavların, fotoğrafçıların dilendiğini göreceğiz” gibi iddialı açıklamalar yapan Kurtulmuş, şu günlerde 3. Köprü için yaklaşık 1,5 milyon ağaç kesecek olan ve yerine Alışveriş Merkezi (AVM) ve kışla yapılacağı Taksim Gezi Parkı’nda nöbet tutan yüzlerce insana karşı hala talan için direten AKP’ye karşı sessiz kalıyor.

“BOĞAZIN ORTASINA SARAY İNŞA EDELİM”

Sosyal medyayı da aktif kullanan siyasetçilerden olan Kurtulmuş, Twitter’da da “Kanal İstanbul projesinin ardından oluşacak hafriyatla boğazın ortasına Başbakan için bir başkanlık sarayı inşa edelim” yazarak Erdoğan’ın projesini ti’ye almıştı.
Deniz AYHAN/Sozcu.com.tr

YORUMLAR
  1. arslan dedi ki:

    dun dundur bu gun bu gundur, demirel misali 🙂