site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kurtlar Vadisi’nin Memati Baş’ı Efes’te

Kurtlar Vadisi’nin Memati Baş’ı Efes’te
03.07.2012
A+
A-

Kurtlar Vadisi’nde Memati Baş karakteri ile ünlenen ve tanınan ünlü sanatçı, tiyatro oyuncusu Gürkan Uygun Efes Antik Şehrini ve Selçuk İlçesinin tarihi yerlerini gezdi.

Efes Antik Kent ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. İzlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinin en önemli karakterlerinden biri olan Memati Baş(Gürkan Uygun) kardeşi ve arkadaşı ile birlikte dünyanın en önemli ve en büyük antik kentlerinden biri olan Efes Antik Kentini gezdi.

Efes çıkışında esnaf ve hayranları ile bol bol fotoğrafta çektiren Gürkan Uygun, gösterilen ilgiden çok memnun kaldı. Hayranları tarafından ikram edilen portakal suyunu da içen Gürkan Uygun Hediyelik eşyalar ve Efes’in simgelerinden Kütüphane ve Artemis heykellerinden aldı.

Memati Baş(Gürkan Uygun)Selçuk Haber muhabirlerine görüşlerini aktarırken şunları söyledi; ‘‘Benim için çok değişik bir gezi oldu. Efesi gezerek nostalji yaşadım. Efes gerçekten denildiği kadar varmış. Dünyanın en büyük açık hava müzesi. Gezmekle doyulmuyor. Efes esnafını da çok sıcak ve cana yakın buldum. Burada yaşayan insanlar çok şanslı, onları tebrik ediyorum ve hepsine selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorum’’ dedi.

Efes ziyaretinin ardından Yedi Uyuyanlarda gözleme ve yayık ayran keyfi de yapan Gürkan Uygun tatilini yaptığı Bodrum’a gitmek üzere ilçemizden ayrıldı.

YORUMLAR
  1. sefa başboğa dedi ki:

    tamam nafi turan sensin

  2. efes foto makaracı mazlum dedi ki:

    ben bunu daha genç biliyodum çok beyazlanmış

  3. AYASULUK'LU dedi ki:

    sakal biraksa bile fan lari yine tanimis memati’yi. çocugunu oldurdu diye o adama! gonderseydiniz bari 🙂

  4. MUTLU dedi ki:

    filmde ki mematiden eser yok o kadar farklı ki gercek hayatta ki fotoğraflarında