site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kültür ve Sanat Evi kapılarını açtı

Kültür ve Sanat Evi kapılarını açtı
10.12.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı. İlk olarak resim, müzik ve satranç kurslarıyla kapılarını açan sanat evinde, 77 kişilik ilk kursiyer grup eğitim almaya başladı. Selçuk’ta kültür ve sanat hayatına önemli katkı sağlayacak olan sanat evinin Selçuklu sanat sevenlerin uğrak yeri olması hedefleniyor.

Özellikle çocukların ve gençlerin erken yaşlarda kültür ve sanatla tanışmalarının, Onların ruhsal ve zihinsel gelişimi açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “ Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evimiz’in kapısı tüm Selçuklu hemşehrilerimize özellikle de çocuk ve gençlerimize,  her zaman açık olacaktır. Biz burada çocuklarımızın gençlerimizin sanatla tanışmalarını, yeteneklerinin farkına varmalarını, var olan yeteneklerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Sanatla uğraşan çocuklarımızın, gençlerimizin daha donanımlı bireyler olabilmelerine olanak sağlayacağına inanıyorum. Bu nedenle ailelerimizin kurs programlarını takip etmelerini ve çocuklarını  isteklerine göre yönlendirmelerini arzuluyorum” dedi.

Dört eğitmenle kursları başlatan Selçuk Belediyesi, çocuk korosu, bağlama, klarnet, keman, gitar, ney, satranç ve resim kurslarına başlamak isteyen ikinci grup kursiyerler içinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kayıtların alınmasına başlandığı belirtildi.  

YORUMLAR
  1. Melihcan ertürk dedi ki:

    yeri erde bulunuyor