site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kültür Bakanı Topçu Selçuk’taydı

Kültür Bakanı Topçu Selçuk’taydı
18.10.2015
A+
A-

TJ3A3691

İzmir programı kapsamında Ödemiş’ten sonra Selçuk’a geçen Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, önce Efes Müzesi’ni gezdi. UNESCO Dünya Kültür Mirası Asıl Listesine giren Efes Antik Kenti ve ören yeri ziyaretinin ardından önce Selçuk Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Bakan Topçu’nun Selçuk ziyaretinde son durağı Selçuk Belediyesi oldu. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı tarafından Bakan Topçu’ya, Selçuk’un Bakanlık nezdinde onaylanması gereken projelerinin yer aldığı brifing dosyası verildi.

İzmir programı kapsamında beraberindeki İzmir Valisi Mustafa Toprak ve üst düzey yöneticileri ile birlikte önce Ödemiş ilçesine ardından Selçuk’a geçen Bakan Topçu’yu; Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ile kurum amirleri karşıladı. Burada ilk olarak Efes Müzesini gezen Bakan Topçu ve beraberindekiler, daha sonra Efes Antik kentini gezdi. Gezi sırasında ilgili yetkililerden tarihi ören yerlerinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Topçu, buradaki gezinin ardından önce Kaymakamlık makamını, ardından da Başkanlık Makamını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, İzmir Valisi Mustafa Toprak ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı ile basına kapalı kısa bir toplantı yaptı. İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Topçu’ya Selçuk’ta yapılması planlanan ve Bakanlık nezdinde takibi gereken projelerin yer aldığı brifing dosyası verildi.

Yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Bakan Topçu’ya Artemis heykelciği ve ilçeyi tanıtan kitapçıklar hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.