site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Küçüklerden Büyüleyen Performans

Küçüklerden Büyüleyen Performans
10.06.2013
A+
A-

selcuk-kres1

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri bir yıllık emeklerini sergilediler

Birbirinden güzel oyunlar ve eğitimlerle koca bir yılı geride bırakan Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin düzenlediği yılsonu etkinlikleri oldukça renkli geçti. Anne babalar, büyükanne ve büyükbabaların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte minikler sergiledikleri performansla büyüklere taş çıkarttı.

Renk renk kostümleriyle sahneye çıkan çocukların sergilediği halkoyunları gösterileri, okudukları şiirler ve şarkılar büyük alkış aldı. Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi bahçesinde düzenlenen etkinlikte gösterileri velilerle birlikte Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve Selçuk Belediyesi Meclis Üyeleri de izledi. Kendileri küçük maharetleri büyük öğrencileri büyük keyifle izleyen Başkan Ülgür ve meclis üyeleri, gösteri sonunda Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrenci ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

selcuk-kres2

YORUMLAR
  1. NEYZEN dedi ki:

    Sevgili minikler yüzünüzden tebessüm, gözlerinizden ışık hiç eksik olmasın. Geleceğin sizlerin elinde şekilleneceğini unutmayın ve her sevincinizde, attığınız çığlık gibi güzel olsun, yaşam dolu olsun, geleceğiniz ve geleceğimiz. Benim unutmadığım gibi sizler de, sizlere emek veren öğretmenlerinize teşekkür etmeyi unutmayın.öpün ellerinden.