site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Küçük Müzisyenlerin Büyük Başarısı

Küçük Müzisyenlerin Büyük Başarısı
09.12.2012
A+
A-

11 ve 13 yaş grubundan oluşan “Grup Çığlık” Selçuk’ta sahne aldı. Küçük yaşta oluşturdukları müzik grubuyla ilk kez sahneye çıkan küçük müzisyenler, büyüklere taş çıkardı. Oldukça başarılı bir sahne performansıyla izleyenlere doyumsuz bir gece yaşatan küçük müzisyenler, ayakta alkışlandılar.

Erkek ve bayandan oluşan 8 kişilik gurup, konser vermek için aylar öncesinden okul çıkışları sonrası hazırlıklarını yaptılar. Bu yoğun hazırlık çalışmaları sonunda Selçuklulara muhteşem bir konser sunan “Gurup Çığlık” ailelerini ve izleyenleri büyüledi. Selçuk Köftecilik sahiplerinden Ertan Uzun ve Diş Hekimi Serap Yılmaz’ın öncülük ettiği konser; Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro salonunda düzenlendi. Konseri gençler ve çok sayıda Selçuklu vatandaş büyük beğeniyle dinledi.

Her biri ayrı okullarda öğrenim gören 11 ve 13 yaş arasındaki gurup üyeleri, ders çıkışlarında yaptıkları hazırlık çalışmasıyla konser verme kararı aldılar. Davul, Org,Gitar,Darbuka ve perküsyon çalan gençler oldukça başarılı olan canlı performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. meraklı dedi ki:

    selçukta gitar kursu veren var mı acaba. bilen varsa paylaşabilir mi