site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kreşte Babalar Günü kutlaması

Kreşte Babalar Günü kutlaması
18.06.2017
A+
A-

Babalar Günü Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde erken kutlandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın da katıldığı kutlamada kreşin minikleri babalarıyla kıyasıya yarıştı.

18 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü öncesinde Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde bir kutlama gerçekleştirildi. Kutlamaya katılan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kreşte çocuklarla bir arada olmanın güzel bir aktivite olduğunun altını çizerek; “ Bu dönemde düzenlenen her aktivite çocuğumuzla bizi kaynaştıran bir araç haline geliyor. Böyle bir etkinlikte çocuklarımızla bir arada olmanın anlamının çok farklı olduğunu düşünüyorum. Bugünkü etkinlik Babalar Günü olması nedeniyle ayrı bir anlam taşıyor. Bir araya gelmemizden dolayı memnuniyetimi dile getiriyorum. Tüm babaların babalar gününü şimdiden kutluyorum” dedi.

Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri babalarıyla yaptıkları yarışmada doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan veliler ise Selçuk Belediyesi’nin babalar günü kutlaması dolayısıyla kendilerine yapılan parkur yarışları sürprizi için teşekkürlerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.