site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kreş öğrencilerinden yerli malı kutlaması

Kreş öğrencilerinden yerli malı kutlaması
19.12.2014
A+
A-

kres-yerli-mali (2)

Yerli Malı haftası kapsamında Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri oldukça keyifli bir kutlama yaptılar.

Öğrenci velilerinin ikramlarıyla hazırlanan kutlama programında minik öğrenciler hem karınlarını doyurdular, hem de eğlendiler. Yerli Malı kutlamaları, birbirinden güzel renkli görüntülere sahne oldu.

Tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanıldığına dikkat çeken Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Sıdıka Yolcu; “Ders araçlarını, giysilerini, harçlığını tutumlu kullanan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Küçükken boşa akan su musluğu, gereksiz yanan lambayı kapatan çocuk bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettirir. Okul çağlarında zamanı iyi değerlendirme alışkanlığı kazanan insan bu huyundan vazgeçmez. O nedenle çocukları küçük yaşlarda tutumlu olmaya özendirmeliyiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. ALI BEGER dedi ki:

    MERHABA PELIN

    COK GÜZEL CALISMALARDAN DOLAYI SIZI TEBRIK EDIYORUM

    BÖYLE GÜZEL SEYLER YAPMAYA DEVAM EDIN

    SAYGILARIMLA