site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kreş öğrencileri anneleri ile birlikte piknik yaparak eğlendi

Kreş öğrencileri anneleri ile birlikte piknik yaparak eğlendi
09.05.2016
A+
A-

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri Anneler Gününü Pamucak’ta düzenlenen piknik yaparak kutladı. Güzel bahar havasında çocukları ile birlikte uçurtma uçurup, top oynayan veliler, Kreş öğretmenlerinin de eşlik ettiği oyunlarla bu güzel günün tadını çıkardılar. Çuval ve urgan çekme yarışının da düzenlendiği etkinlikte yarışmaya bu kez anneler katılınca oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Anneler Günü için hazırlanan etkinlikte doyasıya eğlendiler. Hazırladıkları piknik sepetleri ile Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesise gelen Öğrenci velileri, havanın güzel olması ile birlikte hem piknik yaptı, hem de çeşitli oyunlara katılarak bu güzel günün tadını çıkardılar. Çuval yarışına bu kez annelerin katılması oldukça renkli görüntüler oluştururken veliler, halat çekme yarışında da güzel görüntüler oluşturdu.

Başkan Bakıcıdan annelere gül

Pamucak’ta piknik yapan anneleri yalnız bırakmayan ve Eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte onlara bu güzel günün anısına birer Gül hediye eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Anneler Gününü sadece bir güne değil, 365 gün anneler günü olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek; “Onların kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Başta kendi Annem olmak üzere bütün annelerin ellerinden öpüyorum” dedi.

İsabey Kreşi öğrencilerinden annelerine anlamlı hediye

Selçuk Belediyesi İsabey Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, kreşte düzenlenen etkinlik ile annelerine oldukça anlamlı hediye verdiler. Öğrenciler, öğretmenlerinin yardımı ile hazırladıkları videoda annelerine olan sevgilerini dile getirdikten sonra kendi hazırladıkları hediyeleri annelerine verirken oldukça duygulu anlar yaşandı.

10_DSC_0872

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.