site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kosgeb Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri

Kosgeb Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri
30.10.2014
A+
A-

kosgeb1

Ticaret Odası Kosgeb Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine Başlıyor.

Selçuk Ticaret Odası tarafından KOSGEB destekli Yeni Girişimcilik Destek Programı kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor.

Toplam 70 saat sürecek olan eğitimlerin sonunda sertifika almaya hak kazanan girişimci adaylarının iş planları KOSGEB tarafından onaylandığı takdirde 30 bin TL’si hibe, 70 bin TL’si iki yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi şeklinde toplamda 100 bin TL’ye kadar destekten yararlanabilecek. Bu destekten yararlanmak için Selçuk Ticaret Odası’nın açtığı 70 saatlik eğitimi almış olma şartı bulunuyor.

İlgilenen girişimci adaylarının 4 Kasım 2014 Salı gününe kadar Selçuk Ticaret Odasına başvurmaları gerekiyor. 5 -13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen eğitim programından 30 kişinin yararlanması hedefleniyor.

Geçtiğimiz yıl STO tarafından 3 defa KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenmiş ve toplamda 90 kişi sertifika alarak destekten yararlanmaya hak kazanmıştı.

girisimcilik-kursu

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Siz izmir e kos kep desteği verilmediğini bilmiyor musunuz ? daha öncede bir sürü kurs açtınız nerde kanak ? yok. AB den gelen bu fonlar yandaşlar için kullanılıyor. neyse hiç bi iş yapmayan ticaret odası iş yapmış görünür.

    1. Anonim dedi ki:

      Kosgeb’in ne olduğunu bilmeyen arkadaş, önce kos kep yazılmaz. Koskeb bir kurumdur, öyle senin dediğin gibi bölgelere ya da illere göre verilen bir şey değildir. Bu kursa katılan bir çok kişi Selçuk’da işyerini açtı desteğini de aldı. Belli ki sen de bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olan Selçuklulardansın. Senin gibi muhaliflerine rağmen Ticaret Odası, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar çok çalışıyor.

      1. Anonim dedi ki:

        o iş yerlerinin isimlerini yazarsanız daha aydınlatıcı olur sanırım

  2. Anonim dedi ki:

    BEN BU TÜR KURSLAR AÇILMASINI DESTEKLİYORUM VE TİCARET ODASINI ÇABALARI İÇİN KUTLUYORUM. FAKAT KOSKEB DEN DESTEK ALIP İŞ AÇAN MAALESEF YOK. VAR OLDUĞU İDDİA EDİLİYORSA LÜTFEN O İŞ YERLERİNİN İSMİNİ YAZIN. MAALESEF KOSKEB BELLİ BİR KESİME DESTEK VERİYOR ONLARDA DESTEĞE İHTİYAÇ DUYAN DEĞİL ZATEN DURUMU İYİ OLANLAR.

    1. Anonim dedi ki:

      Bu kursa katılıp sertifika alan herkes destekten yararlanabilir. Yeter ki Kurs da öğrendiklerini hayata geçirsin. Genelde iş yeri açıldıktan sonra insanımız pek uğraşmak istemiyor ama sanayi sitesinde Osman usta destekten faydalandı bilginize

  3. STO dedi ki:

    KOSGEB’in Girişimcilik destek programı Selçuk’ta Ticaret Odası tarafından 1 yıldır düzenlenmektedir. Alanında ve KOSGEB teşvikleri konusunda uzman profesyonel bir eğitim danışmanımız tarafından Selçuk’ta şimdiye kadar 90 kişiye eğitim imkanı sağladık. Bu sayı yıl sonunda 120 olacak. Eğitimler boyunca adaylarımız kendi iş fikirlerini hayata geçirme sürecine dönük fizibiliteler ve uygulamalı çalışmalar yapıyor, bütçe planından birim maliyetlerin hesaplanmasına ve pazarlama planlarına kadar işletmenin ihtiyacı olan her eğitimi alıyorlar. Bu eğitimlerin mutlaka Selçuk ekonomisine katkısı bulunmaktadır. Ticaret Odası olarak Selçuk’ta girişimciliği desteklemeye ve bilinçli, geleceğe dönük projeler üretebilen işletmecilik kültürünün geliştirilmesi için yatırım yapmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz. İş planını hazırlayarak KOSGEB’e sunan her adayımız bu destekten yararlanabilir. Saygılarımızla

  4. anonim dedi ki:

    STO Laf kalabalığı yapma destek alan firmaları açıkla