site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Körfez Dershanesi’nden Yaz Kursu

Körfez Dershanesi’nden Yaz Kursu
21.01.2015
A+
A-

YAZ KURSU FOTO

Dershanelerin çıkarılan kanunla 1 Eylül 2015 tarihinde kapanacak olması sebebiyle Selçuk Körfez Dershanesi bu tarihe kadar yapacağı yaz kursu ile öğrencilere 8.sınıf  TEOG-1 konularını, Temel Matematik ve Temel İngilizce konularını anlatacak, ara sınıflara Hızlı Okuma Kursu verecek.

Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK’larda Değişiklik yapan Kanun ile Dershaneler 1 Eylül 2015 tarihine kadar faaliyetlerine devam edecek.

Körfez Dershanesi 8. sınıfa geçecek olan öğrencilere 1. dönem TEOG konularının anlatılacağı 150 saatlik yaz programını 17 Mayıs tarihinde başlatacak. Böylece 8.sınıfa geçecek olan öğrenciler eğitim-öğretim dönemi başlamadan TEOG konularına hazır hale gelecekler. Dershanelerin kapanmasıyla oluşacak disiplinli, planlı, programlı çalışma ihtiyacını öğrencilerimiz bu tarihe kadar halletmiş olacaklar.8.sınıflar için yapılacak erken TEOG hazırlık kursunun 1. Etabı 17 Mayıs-14 Haziran, 2. Etabı 21 Temmuz – 29 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.Bu kursta 8.sınıf 1.dönem TEOG konuları anlatılacak.31 Ocak tarihine kadar yapılacak kayıtla öğrencilerimize 7.ve 8. sınıf konularının yer aldığı 9 kitaplık set, 8. sınıf Körfez TV aboneliği hediye edilecektir.

5. 6. ve 7.sınıfa geçecek olan öğrencilere ise Temel Matematik, Temel İngilizce konularının ve Hızlı Okuma kursunun olduğu 90 saatlik yaz programı uygulanacaktır. 1. Etabı 17 Mayıs -14 Haziran, 2. Etabı 28 Temmuz-27 Ağustos tarihlerinde yapılacak kursla öğrencilerimize anlatılacak Matematik ve İngilizce temel konuları ile eksikleri telafi edilecek bir sonraki sınıfa daha sağlam bir altyapı ile başlamış olacaklar. Hızlı okuma kursu ile de öğrencilerimiz anlayarak hızlı okumaya başlayacak, kitap okuma alışkanlığı kazanacak, kendilerine daha fazla vakit ayıracaklardır.

31 Ocak tarihine kadar kayıtlarını yaptıracak öğrencilerimize 2. dönem ücretsiz etüt imkanı sunulacak, bu seneki derslerine de takviye imkanı sağlanmış olacaktır.

Tüm velilerimizi programın ayrıntıları hakkında bilgi almak, uygun fiyat ve uygun ödeme koşullarını öğrenmek amacıyla şubemize bekliyoruz.

ADRES: Atatürk Mah.1030 Sok. No:3 Tel: 8927013

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.