site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Koray Yolcu İzka Yönetim Kurulunda

Koray Yolcu İzka Yönetim Kurulunda
23.06.2015
A+
A-

izka (1)

İzmir Kalkınma Ajansı’nda seçim heyecanı yaşandı. İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Kalkınma Kurulu Başkanı ile 3 yönetim kurulu üyesinin belirlendiği toplantı 18 Haziran Perşembe günü EBSO’da yapıldı. Yapılan oylamada Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu İZKA’ya yönetim kurulu üyesi seçildi.

Selçuk Ticaret Odası Başkanlığını yürüten ve İZKA’nın 100 kişilik Kalkınma Kurulu üyeliği görevinde bulunan Yolcu, İzmir’deki Odaların, kamu kurumlarının, üniversitelerin, sivil toplum kuruluşlarının ve özel sektörün desteğini aldı.

Koray Yolcu yaptığı açıklamada “güçlü ve saygın bir kurum olan, misyonunu üreten, gelişen ve koruyan İzmir için çalışarak ortaya koyan İzmir Kalkınma Ajansı’nın yönetimine Kalkınma kurulu üyesi arkadaşlarımın teveccühleriyle seçilmiş bulunmaktayım. İlçe Ticaret Odası Başkanı olarak İZKA yönetiminde yer almaktan aynı zamanda onur duyuyorum. Selçuk Ticaret Odası Başkanlığının yanı sıra seçilmiş olduğum İzmir Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyeliği görevlerimi, ülkeme hizmet etmekten aldığım hazla, ilçemizin ve bölgemizin gelişimi için her zaman olduğu gibi gayretle çalışarak yerine getireceğimi ifade etmek isterim.” dedi.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” İLKESİYLE ÇALIŞMAYA İNANIYORUM.

Selçuk’un ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine yönelik proje hazırlama kültürünün gelişmesi ve Selçuk’un projelerle desteklenmesi için de çaba harcayacağını belirten Yolcu “ bu önemli göreve beni layık gören ve destekleyen bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Her zaman inandığım “birlikte daha güçlüyüz” ilkesiyle yeni görevimde de kurumlararası işbirliği, koordinasyon ve sinerjinin Selçuk, İzmir ve ülkeme yarar getireceği inancını taşıyorum. ”dedi.

İZKA’nın 100 kişiden meydana gelen Kalkınma Kurulu üyelerinin oy kullandığı seçimler sonucu İZKA Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: Mustafa TOPRAK – İzmir Valisi
Başkan Vekili: Aziz KOCAOĞLU – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı
Yönetim Kurulu Üyesi: Ekrem DEMİRTAŞ – İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Üyesi: Ender YORGANCILAR – Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Üyesi: Koray YOLCU – Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı
Yönetim Kurulu Üyesi: Sabri ÜNLÜTÜRK – Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı
Yönetim Kurulu Üyesi: Zekeriya MUTLU – İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı
100 kişilik Kalkınma Kurulu Başkanlığı’na ise Kemal Çolakoğlu yeniden seçildi.

izka (2)

izka (3)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.