site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kongre Değil Demokrasi Şöleni

Kongre Değil Demokrasi Şöleni
20.02.2015
A+
A-

_DSC0562

Pazar günü yapılan MHP İl kongresinde kazanan yine MHP oldu. Sandıktan çıkan Necat Karataş, mevcut görevine devam ederken, MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi’nin il kongresi geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirildi. 3 adayın katılımı ile gerçekleşen kongre mevcut il başkanı Necat Karataş’ın seçilmesi ile sona erdi. Kongrenin diğer siyasi partilere örnek olacak nitelikte geçtiğini belirten MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, ”Kongre tam bir demokrasi şölenine sahne oldu. Gerçekleştirilen kongre ile adeta diğer partilere demokrasi dersi verdik. Kongre sonucunda mevcut il başkanımız Sayın Necat Karataş, il başkanlığı görevini üstlendi. Bana göre her şekilde kazanan MHP ve ülkücüler oldu. Yapılan kongrede MHP’nin ne kadar büyük bir parti olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Kongrenin divan başkanlığını genel başkan yardımcımız Sayın Tuğrul Türkeş gerçekleştirdi. 3 il başkan adayımızın da verdiği ortak imzalar ile Tuğrul Türkeş büyük bir demokrasi ile kongreyi yönetti. Buradan İzmir’i CHP’nin kalesi olarak görenlere sesleniyorum. İzmir CHP’nin kalesi değil demokrasinin kalesidir” şeklinde konuştu.

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, Milliyetçi Hareket’in hedefinin tek başına iktidarında aydınlık geleceğe birlikte yürümeye çalıştıklarını vurguladı MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür yaptığı açıklama ile Selçuklu vatandaşlara seslendi. Görür; ”Vatan ve millet sevgisi ile Türkiye’nin onurlu ve huzurlu geleceği ortak paydasında MHP ile aynı duyguları, hassasiyetleri ve endişeleri paylaşanlar. Gelecek nesillere onurlu ve güçlü bir Türkiye bırakmak isteyenler. Türkiye’nin birliğine, dirliğine ve geleceğine duyarlı bütün vatanseverler. Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek dil anlayışından asla taviz vermeyenler. Bireysel hakların tam manasıyla kullanılabildiği, temel hakların güvence altına alındığı müreffeh bir Türkiye’de ”tok ve hür” yaşamayı ”ayrışıp bölünerek küresel güçlere yem olmaya” tercih edenler. Ulu Önder Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyetin temel niteliklerinin aşındığını düşünenlere, siyasi vesayetin her alana hükmetmesinden kaygı duyanlara ve ”sivil dikta” endişesi taşıyanlar. Yolu Ahmet Yesevi’nin, Mevlana’nın, Yunus Emre’nin, Hacı Bektaşi Veli’nin yolu olanlar. İstismar edilmeksizin din ve vicdan özgürlüğünün tam manasıyla tesis edilmesini isteyenlere, inanan ve inandığı gibi yaşama arzusunda olanlaradır. Camide, okulda ve kışlada siyaset olmasın diyenler. Manevi değerler ekseninde oluşturulan birlikteliklerin küresel siyasetin vesayetine girmesine ve iyi niyetle oluşturulan değerlerin heba edilmesine rıza göstermeyenler. İnanç dünyamızın misyonerler tarafından istila edilmesine ve buna zemin hazırlanmasından rahatsız olanlar. Yatırım ve üretim yapan, ürettiğinin karşılığını görmek isteyenler. Çalışan, üreten ve emeğinin karşılığını hakça almak isteyenler. Demokrasinin erdemine inananlardır. Bizler inanıyoruz ki Selçuk bu sese kulak verecek ve MHP’nin çatısı altında toplanacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

_DSC0395

DSC_6042

DSC_6047

YORUMLAR
  1. med dedi ki:

    allah yar ve yardımcınız olsun,yolunuz açık olsun.