site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Koçarlı Esnaf Odası’ndan Selçuk gezisi

Koçarlı Esnaf Odası’ndan Selçuk gezisi
27.03.2015
A+
A-

Koçarlı Esnaf Odasından Selçuk gezisi

Aydın Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası, 50’inci kuruluş yıl dönümü için odada 30 yılını dolduran esnafa, Selçuk gezisi düzenlendi.

Koçarlılı esnaf, bağlı oldukları Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın düzenlediği gezi kapsamında; İzmir’in Selçuk İlçesi’ndeki Meryem Ana, Yedi Uyuyanlar ve Çamlık Tren Müzesi gibi tarihi ve kültürel yerleri gezme imkânına kavuştu. Gezi hakkında gazetemize bilgi veren Oda Başkanı Hüseyin Yaman, “Seçilmeden önce de odamıza kayıtlı üyelerimizi her anlamda bilgi sahibi olmalarını sağlayacağımızın sözünü vermiştim. Bir yıllık süreç içinde birkaç kez üyelerimize geziler düzenledik. 30 yılı aşkın 34 üyemizi Selçuk’ta bulunan Meryem Ana, Yedi Uyuyanlar ve Çamlık Tren Müzesi gibi tarihi ve kültürel yerleri gezme ve görme imkânı sunduk. Birçok esnafımız işlerinden dolayı ve imkânlarından dolayı yıllardan beri bu tür yerlere gitme imkânı bulamadığından çok mutlu oldular” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.