site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kocaoğlu’nun Cebindeki İzmir Listesi

Kocaoğlu’nun Cebindeki İzmir Listesi
11.12.2013
A+
A-

kocaoglunun_cebindeki_izmir_listesi

CHP’li Aziz Kocaoğlu, seçimlere hangi ilçede kiminle girmek istiyor? Binali Yıldırım’ın adaylığının açıklanmasının ardından Kocaoğlu’nun da adaylığını netleştirmesinin beklendiği İzmir’degerçekgündem.com’a göre ilçelerde ismi ön plana çıkanlar belli oldu

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve kurmayları, yerel seçime kiminle girmek istediklerini belirledi. Kocaoğlu, listeyi Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacak. Ardından ise seçim çalışmaları başlayacak. Aziz Kocaoğlu’nun adaylığı ise rakibi Binali Yıldırım’ın adaylığının ”resmi olarak” açıklanmasının ardından ilan edilecek.

Yerel seçimler yaklaşırken, CHP’nin kalesi haline gelen İzmir’de de hazırlıklar sürüyor. CHP’nin İzmir’de seçime Aziz Kocaoğlu ile gireceğinin kesinleşmesi üzerine çalışmalar da hızlandı. Kocaoğlu, aralarında  Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu’nun da olduğu kurmaylarıyla kentin röntgenini çekti. Adaylar ve performansları masaya yatırıldı. Bazı bölgelerde Gürsel Erol’un fikri de alındı.

www.gercekgundem.com ‘un elde ettiği listeye göre, CHP’li Aziz Kocaoğlu, ”alternatifli” bir oyun planı hazırladı. Listede, “favori adaylar” ile “alternatifler”i sıralandı. Örneğin, Karşıyaka İlçesi’nde mevcut Başkan Cevat Durak ile alternatifi Cihan Türsen’in durumu masaya yatırıldı. Kocaoğlu ve arkadaşları, Cevat Durak’ın önümüzdeki günlerde ortaya koyacağı performansa bakacak ve aday yapılıp yapılmayacağına karar verecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, bir dönem ters düştüğü Kocaoğlu’yla uyum içinde çalışabileceğine ilişkin ”güçlü mesajlar” verdiği taktirde, Durak’ın durumu netleşecek.

Cevat Durak bunun farkında olduğu için, on gün önce yaşanan sel felakati sonrası kamuoyunun önüne çıktı ve artan eleştiriler karşısında  “Aziz Kocaoğlu’nu yedirmeyiz” diye konuştu.www.gercekgundem.com ‘un edindiği bilgiye göre, Kocaoğlu’nun bu durumdan memnun olduğu ve Durak’ın hanesine artı işareti koyduğu belirtildi.

İŞTE GERÇEK GÜNDEM.COM FARKIYLA, KOCAOĞLU’NUN ALTERNATİFLİ İZMİR LİSTESİ:

ALİAĞA: Favori: Turgut Oğuz (Mevcut Başkan) / Alternatif: Özlem Şan Oğuzhan
BALÇOVA: Mehmet Ali Çalkaya / Mevcut Başkan
BAYINDIR: Hüseyin Tamer (Eski ilçe başkanı)
BAYRAKLI: Favori: Hasan Karabağ (Mevcut Başkan) / Alternatif: Kerim Özer – Haluk Öncel
BERGAMA: Mehmet Gönenç ile devam…
BEYDAĞI: Vasfi Şentürk ile devam..
BORNOVA: Favori: Olgun Atilla / Alternatif: Selma Nalbantoğlu
BUCA: Favori: Levent Piriştina / Alterntaif: Necati İmam – Ercan Tatı (Mevcut Başkan)
ÇEŞME: Muhittin Dalgıç (Kapanan Alaçatı Bld. Baaşk. Gürsel Erol – Alaattin Yüksel destekli)
ÇİĞLİ: Favori: Ali Rıza Koçer (Eski ilçe başkanı) / Alternatif: Tülin Koç (Bld. Bşk. Yard.)
DİKİLİ: Osman Özgüven ile devam… (Veli Kahraman da süren davalar karşısında ileriye dönük alternatif olarak değerlendiriliyor)
FOÇA: Gökhan Demirağ ile davam…
GAZİEMİR: Halil İbrahim Şenol ile devam…
KARABAĞLAR: Hüseyin Mutlu Akpınar, (Adnan Keskin’in isteği…) Mevcut Sıtkı Kürüm’ün işi çok zor.
KARŞIYAKA: Mevcut Başkan Cevat Durak ile Cihan Türsen’in durumu değerlendiriliyor. Karar verilmedi.
KEMALPAŞA: Rıdvan Karakayalı ile devam…
KONAK: Kocaoğlu, Avukat Sema Pekdaş’ı istiyor ve ”Olmazsa olmazım” diyor. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de Konak için adı geçiyor. Ancak, Pekdaş’ın Konak adayı olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
KARABURUN: Favori: Ahmet Çakır (Mordoğan Bld. Bşk.) / Alternatif: Mevcut Başkan Serdar Yaşa … Bu bölgeye ilişkin net bir karar verilmedi.
KINIK: Mevcut Başkan Süleyman Kaya favori… Ancak eski ilçe başkanı Metin Çetinkaya da bastırıyor. Yarış oratada.. Henüz karar verilmedi.
KİRAZ: Mevcut başkan İsmet Korkmaz yeni dönemde yok… Alternatifi ise belirlenmedi.
MENDERES: Mevcut Başkan Ergun Özgü ile devam…
MENEMEN: Tahir Şahin ile devam… Şahin, Mustafa Sarıgül’e yakınlığıyla biliniyor. Nurgül Uçar da bu bölgede alternatif olarak değerlendiriliyor.
NARLIDERE: Mevcut Başkan Abdül Batur ile devam… Batur, yapılan tüm anketlerde birinci çıkıyor.
SEFERİHİSAR: Mevcut Başkan Tunç Soyer ile devam.
SELÇUK: Mevcut Başkan Hüseyin Vefa Ülger ile devam.
ÖDEMİŞ: Mevcut Başkan Bekir Keskin ile devam.
TİRE: DP’den seçilip CHP’ye katılan Tayfur Çiçek ile devam..
TORBALI: Mevcut başkan İsmail Uygur ile devam.
URLA: Selçuk Karaosmanoğlu ile devam…(Gerçekgündem)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İzmir için boşa geçen 10 yıldan sonra hala Kocaoğlu diyen anlayışa selam olsun. Ama lütfen İzmir’in göbeğini sel götürürken,5-6kmlik metrolar bitirilemezken ağlamayın,şikayet etmeyin.

  2. Anonim dedi ki:

    Binali yildirimin buyuksehir belediye baskanligi osman basterzinin de selcuk belediye baskanligi simiden hayirli olsun.chpli olarak su an partimden utaniyorum akp zihniyetinin guclenmesi icin basbakandan daha cok emek veren ve calisan chp kadrolarini kutluyorum.sizlatin bakalim atamizin kemiklerini nereye kadar sizlatcaksiniz.tarih sizi affetmeyecek

  3. DEMOKRAT dedi ki:

    Sevgili Anonim rumuzlu arkadaş Cumhuriyet tarihi boyunca hiç bir siyasal parti AKP kadar şahsiyetsiz ve kimliksiz politika uygulamadı. Ona oy veripte utanmayanlar çok yakın gelecekte pişman olacaklar ama, ülkeye maliyeti büyük olacak. YAŞASIN CUMHURİYET YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN ADALET VE HUKUK DEVLETİ.