site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kocaoğlu Selçuk’un Köylerinde

Kocaoğlu Selçuk’un Köylerinde
13.01.2013
A+
A-

aziz-kocaoglu-selcuk-koyleri

Selçuk ve köylerinde temaslarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İnsanımızı nasıl kalkındırırız, lokmasını nasıl büyütürüz? Biz onun derdindeyiz” dedi.

Kocaoğlu: Derdimiz lokma büyütmek
Hafta sonu mesaisini Selçuk ve köylerine ayıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe merkezinde Büyükşehir “Toptan Çözüm” ekipleri tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 3 milyon liralık alt yapı yatırımlarını inceledi. Yağmur altında gerçekleştirilen bu turun ardından Zeytinköy ve Barutçu köylülerini ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, burada özellikle Küçük Menderes’teki kirlilik konusunda yoğunlaşan soruları yanıtladı.

Evsel atıkların arıtılması konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok ciddi çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Küçük Menderes’te bize yeni bağlanan ilçelerin de arıtma eksiklerini 2-3 yıl içinde tamamlarız. Ama bizim bunları bitirmemiz, K.Menderes’i temizlemez. Çünkü evsel atıklardan çok daha tehlikeli olan sanayi atıkları için bir önlem alınmıyor” dedi. Gediz nehrindeki kirliliği de örnek göstererek Çevre İl Müdürlüğü’nün elindeki elemanlarla bu bölgeyi kontrol etmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı, “Yeterli elemanı olsa nasıl kontrol edecek, orada da tereddütlerimiz var. Kontrol etmediğiniz bir işin 10 paralık değeri yoktur” şeklinde konuştu.

Başkan Aziz Kocaoğlu, gerçekleştirdikleri tüm yatırım ve projelerde kente bütüncül baktıklarını hatırlatarak, “İnsanımızı nasıl kalkındırırız, lokmasını nasıl büyütürüz? Biz onun derdindeyiz” dedi.

YORUMLAR
  1. Uyuyan Selçuklular dedi ki:

    Selçuk zaten köy değilmiydi. Ya bırakın artık bu köylü mantığı ile yönetimi. Yoksa AKP İzmiride alacak elimizden. Halkın lokmasını nasıl büyütürsünüz hiç büyümedi küçüldü 15 yıldır. Daha 15 yıl daha bekleyemez bu halk kusura bakmayın. Selçuk köy merkezinden geçerken hiçmi hissetmiyorsunuz esnafın içler acısı halini. Selçuk esnafı, insanı mutsuz. Turizme hiçbir katkı yapmıyorsunuz.
    Deve güreşleri festivaliymiş. Yıllardan beri aynı köy mantığı ile yapın siz. Profesyonel destek almayın.
    Zabıtalar dolaşsın boş boş zaten işleri iyi olmayan esnafı dahada sinirlendirsinler.
    Başkan yılda kaç sefer geçiyor çarşı merkezinden. Hangi esnafla oturup konuşuyor.( Çok nadir çaycıda oturduğu 3-5 kişi hariç) Turizm adına neler yapıyor ? Park sorununu ne zaman çözmeyi planlıyor. ?
    Neyse, it ürür kervan yürür, Ben umudumu yitirdim.

  2. Erdogan Arna dedi ki:

    Eleştiri olmazsa olmaz fakat içi dolu olmalı gerçekleştirilen bir emek var tebrik etmek lazım Vatandaş ile yüz yüze gelmek emek ve emeğin değerlenmesi söyleşi ve siyaset olmazsa olmaz.

  3. efe dedi ki:

    40 trilyonu nasıl çaldıysan lokma büyütmeyide öyle yapacaksın!

  4. vatandaş82 dedi ki:

    çoookkk beklersiniz bu yalan bombaları insanları avutmayın artık ocak ayı cıktı ünüverste başlamadı yollar yapılmıyor sokaklar pislik götürüyor kaç defa zabıtaya şikayet ettim olmadı megersem evin sahibi belediye yalakası cıktı belediyeyi soyanlardan yani selçuk burası insallah akp alır burayı tek digemiz o oldu artık kurtulalım bu mantıktan