site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Klozet Takımı Nedir

Klozet Takımı Nedir
29.10.2019
A+
A-

Eskiden evlerde Alaturka olan ifade edilen tuvaletler varken şimdi artık klozetler birçok evde bulunuyor ve insanlar evlerinde bulunan bu klozetler için klozet takımı kullanıyor. Böylece hem klozetin kirlenmesi önlenir iken hem de ortaya son derece hoş bir görüntü çıkıyor. Bu takımlar klozetin üstüne ve altına kısmına konulan ve değişik malzemelerden yapılan ürünlerdir.

Üçlü olan klozet takımları, ikili olan klozet takımları, pelüş tarzı modellerden yapılanlar, dantelli olanlar, kendinden kabartmalı olanlar, tek renk olanlar, çizgili olanlar, desenli olanlar, sıklıkla karşımıza çıkan modellerdir. Ebat olarak bakıldığında ise 50 * 50, 60 *50, 60 *100 cm ebatlı olan modeller en sık olan ebatlardır. Bunun dışında özel tasarım olanlara da kimi tasarım konsept mağazalarda rastlanmaktadır.

Klozet Takımı Seçerken bilinmesi Gerekenler

Banyonun durumuna ve klozetin yerine göre klozet takımı seçer iken mutlaka banyonun büyüklüğüne göre takım seçilmelidir. Banyonun genel dekorasyonuna ve renk uyumuna dikkat ederek banyoda hareket kabiliyetini etkilemeyecek olan ürünler seçilmelidir. Kaliteli olan ürün seçimleri yapılmalıdır. Para en son düşünülmesi gereken husustur. Klozet takımları söz konusu olduğunda https://www.fashiontarz.com/ev-yasam/banyo/klozet-takimi sayfası mükemmel seçenekleri sunabiliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.