site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Kızılay Yeni Yönetimi Kaymakamı Ziyaret Etti

Kızılay Yeni Yönetimi Kaymakamı Ziyaret Etti
06.03.2013
A+
A-

IMG_0954

Selçuk Kızılay Şubesi Başkanı seçilen Ramazan Koyuncu ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Eski Başkan Zeliha Vişne ile beraber Kaymakam Ayhan Boyacı’yı makamında ziyaret ettiler.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı; Kamu Yararına çalışan derneklerin en başında gelen Kızılay, her yerde olduğu gibi Selçuk İlçesinde de üstün başarı ile hizmetlerine devam etmektedir.  Kızılay her zaman halkın hizmetinde ve yanındadır. Bizler bu hizmetleri takdirle karşılamakta ve desteklemekteyiz.

Kızılay Derneği halk arasında çok itibarlıdır, bu derneği de herkesin güvendiği, becerikli insanlar yönetebilir. Zeliha Hanımı çok önceden tanırım kendisine çok değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, dilerim sizler de bu ablamız gibi olursunuz, her zaman kendisini arayıp, sorun, danışın, değerli fikirlerinden istifade edin, bu vesileyle yeni yönetim kuruluna teşekkür ediyorum, halkın her zaman yanında olun, kimseyi boş çevirmeyin, hiçbir şey yapamasanız dahi güler yüzünüzü vatandaşlarımızdan eksik etmeyin, dedi.

Sayın Kaymakam Kızılay eski Başkanı Zeliha Vişne’ye üstün çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Zeliha Hanımda Sayın Kaymakam Ayhan Boyacı’ya teşekkür belgesi verdi.

Eski Kızılay Şube Başkanı Zeliha VİŞNE “Kaymakamımız geldiği günden bu yana bize her türlü desteği verdi, kendisine müteşekkirim bu görevimi de huzur içinde yeni arkadaşlarımıza bırakıyorum” dedi.
IMG_3338

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.