site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Kızılay, Kadir Gecesi Camilerde Lokum Dağıttı

Kızılay, Kadir Gecesi Camilerde Lokum Dağıttı
15.08.2012
A+
A-

Kadir gecesi nedeniyle, Kızılay Derneği Selçuk Şubesi ilçede bulunan tüm mescit ve camilerdeki vatandaşlara Lokum dağıttı.

Toplam olarak 10 kasa Kızılay Lokumunu ilçedeki tüm Cami ve Mescitlere dağıttıklarını belirten Kızılay Derneği Selçuk Şubesi Başkanı Zeliha Vişne; İnsanlara dünya ve ahrette mutlu olmanın yollarını gösteren, beşeriyeti karanlıklardan çıkarıp aydınlığa kavuşturan dinimizin kutsal kitabı Kur’an-Kerim Ramazan Ayında Kadir Gecesinde inmiştir.

Bu vesileyle, günahların af olduğu bu gece de; Tüm İslam âleminin ve Selçuk halkının, Kadir Gecesinde hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Selçuk halkı her zaman Kızılay’ın yanında olmuştur. Kuranın indiği bu huzurlu gece de birlik beraberlik ve içinde olmak tek dileğimizdir dedi.

Haber: M. Uyaroğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.